2777
2789
عنوان

من ام اس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 73 پست
ایشالا که بهتر بشین. سلامتی واقعا نعمت بزرگیه ☹

واقعا الهی شکر از اینکه بیماری بدتری نیونده سراغمون..برلت دعا میکنم کلم ایشالله زودتر سلامتیت برگرده

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
ای خواهر منم  ناخنای دستم کلا فاصله گرفتن از بسترشون..خییلی ناراحتم دکتر گفت هنین بیناری شما رو ...

من دارو طب سنتی سفارش دادم از پس فردا که برم میفرستند استفاده میکنم خوب شدم خبرتون میکنم 

همه چی درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارو طب سنتی سفارش دادم از پس فردا که برم میفرستند استفاده میکنم خوب شدم خبرتون میکنم 

انشالله که هر چه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
واقعا الهی شکر از اینکه بیماری بدتری نیونده سراغمون..برلت دعا میکنم کلم ایشالله زودتر سلامتیت برگرده

خدا اندازه ی صبر هر ادمی امتحانش میکنه . اگه این مشکلو بهتون داده حتما یک چیزی توی وجودتون دیده 

سوزش و سوزن سوزن . فک میکنم به مهره ی ۳ و ۴ ربط داشت بازم دقیق یادم نیست ترم ۲ بود از خاطرم یکم رفته ...

منظور از سبک زندگی مثلا جی ؟؟ و اینک وضعبت بدنی میشه یه کم توضیح بدی اخه دکتر نرفتم هنوز ولی عزیز انگار لا ماساژ بدتر میشه 

منظور از سبک زندگی مثلا جی ؟؟ و اینک وضعبت بدنی میشه یه کم توضیح بدی اخه دکتر نرفتم هنوز ولی عزیز ان ...

ماساژ اصلن خوب نیست اگر مشکل گیر افتادگی عصب باشه. اصلن خود سرانه کاری نکنین . وقتی عصبی گیر میفته شما با ماساژ و فشار فقط بدترش میکنین. منظورم از سبک زندگی مثلا طرز نشستن رراه رفتن بلند کردن بچه . شیر دادن‌ . و وضعیت بدنی منظور اینه که مثلا یک سری از ادما این قدر قوز کردن که دچار کایفوز سینه ای یا همون گوژ پشتی شدن . اینا همه باید اصلاح بشه و اون خود به خود اصلاح میشه . ولی من حتما بهتون توصیه میکنم که دکتر برین. حتما. چون همه ی تشخیصا با تست کردن و لمس و مشاهدست و من الان فقط بر اساس چیزایی که شنیدم گفتم. 

خب منم بگمممم  دو سال بیشتره جدا شدم و خیلی برام سخت بود و وابستگی شدید به زندگیم داشتم .... ...

به به افففففففففرین نخیر اصلااااا کم نیست خیلی ام عالیه . همیشه خودتو واسه خودت لوس کن و کوچیکترین کار هایی که کردی ام واسه خودت بززززززرگ کن .من بهت افتخار میکنم. ادامه بده .. فدای سرت که جدا شدی . خودت خودتو دوس داشته باش