2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجی خوبه که با معیار صحیح شکل بگیره

اون شور و حال عاشقی و تب تند مال ۶ ماه اوله 

بعدش زندگی شکل جدی به خودش میگیره، عشق و علاقه عمیق تر میشه توی ازدواج صحیح 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

من با کسی که دوستش داشتم ازدواج کردم ولی با هم دوست نبودیم الآنم با همه سختی‌ها عاشق همیم 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

من که کلا مخالف ازدواجم و چیزی به اسم عشق رو جز مادر و پدر به فرزند (هرچند باز این استثنا داره) نمیدونم ، بقیه روابط دلبستگیه و وابستگی و کلا فرقی ندارن   حالا چه قبل چه بعد

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

وقتي دوستش داشته باشي همه مشكلات رو با هم حل مي كنيد، وقتي دوستش نداشته باشي سر يه ميخ هم ممكنه كار به جدايي بكشه

هيچ تضميني براي بودجود اومدن علاقه بعد از ازدواج نيست، همونطوري كه هيچ تضميني براي اينكه بعد از ازدواج علاقتون كم نشه نيست

براي چيزي كه تهش معلوم نيست از عشقتون نگذريد

من که کلا مخالف ازدواجم و چیزی به اسم عشق رو جز مادر و پدر به فرزند (هرچند باز این استثنا داره) نمید ...

اون عشق پدر و مادر به فرزند خيلي غريزي تر از عشق هست!

همه معادلات رو زير سوال بردي😂😂

وقتي دوستش داشته باشي همه مشكلات رو با هم حل مي كنيد، وقتي دوستش نداشته باشي سر يه ميخ هم ممكنه كار ...

اخه خیلیا هم هستن انقد ک عاشق همن عیبای همو نمیبینن و فک میکنن بعد ازدواج همه چی درست میشه...ولی بعدش میبینن اشتباه کردن و فرد مورد نظر عوض بشو هم نیست...

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
هیچوقت نتونستم ادماییو ک از قبل همو نمی شناختن و در حد یک ماهه عقدن و بهم میگن عشقم عزیزم میمیرم برا ...

اونام شمارو درک نمیکنن...دو طرف تفاهم دارین....خوبه...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤