2777
2789
مردیکه زیاد ابراز علاقه میکنه و عشقم عشقم میکنه من اصلا قابل هضم نیست برام عمل خیلی بهتره و اگه عشق ...

وقتی مردی ابراز علاقه نکنه و زنش نیاز داشته باشه و خودشم ابراز علاقه کنه ....زن فرسوده میشه

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مردی ابراز علاقه نکنه و زنش نیاز داشته باشه و خودشم ابراز علاقه کنه ....زن فرسوده میشه

مردیکه دوستداره حتما ماهی یکی دوبار ابراز میکنه ولی بعضی مردا کلا بروز نمیدن خصلتشونه کم بروز میدن ولی واقعا مردونه

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد
مردیکه دوستداره حتما ماهی یکی دوبار ابراز میکنه ولی بعضی مردا کلا بروز نمیدن خصلتشونه کم بروز میدن و ...

اره دیگه ادما متفاوتن....ولی یکی مثه من باید همش بشنوه یکی دوبار در ماه راضیش نمیکنه...شخصیتم کلامی و شتیداریه

من که کلا مخالف ازدواجم و چیزی به اسم عشق رو جز مادر و پدر به فرزند (هرچند باز این استثنا داره) نمید ...

منم اینجوری بودم ولی از یکی به شدت خوشم اومد که فکر نمیکردم اینجور آدمی وجود داشته باشه هنوز

این جمله اخرتو نمیشه برا همه کسایی و عاشق شدن در نطر گرفت من خودم ۶ سال با شوهرم دوس بودم  الا ...

عزيييزم خدا حفظت كنه 

منظورم من ادم بيكار و بي عار و بي مسئوليته شوهر خودم شغلش قرارداديه ي وقتايي تا ده ماهم پروژه نداره تو خونست !!

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
اخه خیلیا هم هستن انقد ک عاشق همن عیبای همو نمیبینن و فک میکنن بعد ازدواج همه چی درست میشه...ولی بعد ...

خب برای همینه من میگم آشنایی قبل ازدواج خوبه دیگه ...

باید 1 سال کم کم آشنا شید 

اوهووم دقيقا

شوهر من همه كار ميكنه هر خدمتي برا ما ميكنه اما محبت هرگز!!!

خب برای همینه من میگم آشنایی قبل ازدواج خوبه دیگه ... باید 1 سال کم کم آشنا شید 

اشنایی قبل ازدواج عالی عالیه....من میگم عشق کورکورانه و امید الکی داشتن ب تغییر طرف مقابلت اشتباهه

اره با رفتارشون عشقو نشون میدن اما کلامی نه...‌بازم خداروشور باید نکات مثبتو دید 

اره قبول دارم حرفتو 

اما زندگي بي محبت مثل ي ماشينه ك يكي از چرخاش نيست راه نميره

[QUOTE=82580051]اره دیگه ادما متفاوتن....ولی یکی مثه من باید همش بشنوه یکی دوبار در ماه راضیش نمیکنه...شخصیتم کلامی ...[/QUO

همه مثل هم نیستن من خودم از بس نشنیدم اگه زیاد بگه باورش برام سخته و به همون شیوه عادت کردم زیادی ابراز کنه که نمیکنه میگم خیلی سخته باورش مثل قبل باش حالا برعکس من اگه نگم اونم دست برنمیداره میگه باید بگی همیشه خلاصه فیلمی داریما ولی کلا زندگی زناشویی سخته گاهی شیرین گاهی تلخ  

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد