2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اول عاشقش باشی هر سختی هایی رو با کمترین زجر و خورد خوری  تحمل میکنی کنارش ولی اگه بخوای ب امید عشق بعددازدواج باشی ممکنه اوایل زندگی مشکلاتی پیش بیا ک نتونی تحمل کنی 

من ۶ سال با شوهرم دوست بودم  در کل چ با عشق چ بی عشق  همیشه اوایل زندگی  شور حال تندی هست ک کم کم اتیشش کمتر میشه و ابراز علاقه دوست داشتن روشش عوض میشع 

مثلا اگه تو دوران دوستی روزی ده بار تلفتی اس های عاشقونه  بهم میدادین تو ازدواج دیگه کمتر کمتر میشه چون کنار همین و من خودمو میگم ک بیشتررر شوهرمو دوست دارم تا قبل اونم همیطور 

ازدواجی خوبه که با معیار صحیح شکل بگیره اون شور و حال عاشقی و تب تند مال ۶ ماه اوله  بعدش زند ...

تو این دوره زمونه از ۶ماه هم کمتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خواستي ازدواج كني عشقو بذار كنار عقلتو بذار وسط 

بشين بسنج ببين جز عشق چه معياراي مشتركي دارين ك ب دردت ميخوره

فرهنگ خانواده سطح توقعات شرايط مالي شغلي و ... بعد برو سراغ عشق

علاقه مال شش ماه اوله بعد پول نداشته باشه يا بيكار باشه ميزنين شكم همو سفره ميكنين 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
اخه خیلیا هم هستن انقد ک عاشق همن عیبای همو نمیبینن و فک میکنن بعد ازدواج همه چی درست میشه...ولی بعد ...

عزيزم اونا حس زودگذرشون رو با عشق اشتباه گرفتن

يه نگاهي به رابطه هاشون بكني ميبيني اون دوراني كه مثلا دوست بودن با هم بيرون مي رفتن اصلا سعي در شناخت هم نكردن هيچ تلاشي نكردن تا تفاوت هاي همو بپذيرن فقط بچگانه از كنارش گذشتم و تفاوت ها رو نديدن

روزايي كه با هم رفتن بيرون فقط به عشق گرفتن دست همو و تاييد حرفاي همديگه بوده نه به قصد شناااخت

وقتي كسي رو دوست داري بايد سعي كني بشناسيش ادم عاشق سعي مي كنه نقطه ضعفهاي طرف رو درك كنه و اونا رو نكوبه تو سر طرف مقابل كاستي هاشو بپذيره و دوست داشته باشه

همه ي ما تركيبي از خوبي ها و بدي ها تركيبي از نقاط قوت و ضعف هستيم، وقتي يكي بعد از ازدواج يه چيزايي براش پرررنگ ميشه و ميگه اون موقع عاشق بودم نديدم، اصلا درست نيست اتفاقا تو همون دوران دوستي هم اون مشكلات رو ديده و نتونسته باهاش كنار بياد فقط گذاشته كنار و بعدا دوباره بهشون پرداخته

عشق رو با اين رابطه هاي سرسري يكي نكنيم

خواستي ازدواج كني عشقو بذار كنار عقلتو بذار وسط  بشين بسنج ببين جز عشق چه معياراي مشتركي دارين ...

این جمله اخرتو نمیشه برا همه کسایی و عاشق شدن در نطر گرفت

من خودم ۶ سال با شوهرم دوس بودم  الان ۱ ساله ازدواج کردیم  ۵ ماه اول ازدواجم شوهرم بیکار شد  واقعا خانومانه کنار سختی هاش موندم نذاشتم غصه بخوره زندگیمو هر روز شاد تر کردم تا ناامید نشه  

ب نطرم بستگی ب ادمش داره

شوهرم میگه تو برام یه نعمتی  میگه زن خوب بساز ی نعمته ک هر کس جای تو بود رفته بود با این مشکلات

اول عشق بعد ازدواج، بنظرم ادم وقتی با عشق ازدواج کنه مشکلات کمتر به چشمش میاد. البته حالا نه عشقی ک ادمو کور و کر کنه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

استارتر جان، ببين ميبيني اكثرا ميكن عشق براي شش ماه اوله؟

از لحاظ علمي توي بدن بعد از چند ماه هورمون دوپامين ترشح ميشه كه ادم به تعادل برسه، چون از نظر دانشمندا و روانشناسا اگر همچنان تا اخر عمر اون هيجان روزهاي اول اشنايي وجود داشته باشه كار ادميزاد به جنون مي كشه پس اين مكانيسم طبيعي بدن هست همه چيز هم دست دل نيست كاملا

پس وقتي ميبيني دوتا زوج بعد از چند سال اون ابراز علاقه هاي اتشين اوائل اشنايي و ازدواج رو ندارن تو ذوقت نخوره، نطمئن باش شكل رابطه تغيير كرده و عشق جور ديگه اي خودشو تو رابطه نشون ميده، اگه از اول تيكه هم نباشن كه اختلافا شروع ميشه اما اگه همديمه رو با همه ي خوبيا و بديا پذيرفته باشن كنار هم رشد مي كنن و عشقشون يك جورايي عميق ميشه كه بدون هم نمي تونن نفس هم بكشن

مردیکه زیاد ابراز علاقه میکنه و عشقم عشقم میکنه من اصلا قابل هضم نیست برام عمل خیلی بهتره و اگه عشق زیادی سرزبون بیوفته و جملات عاشقانه زیاد تو کلمات مرد محسوس بشه ابهت عشق ازبین میره شاید خیلیا بامن مخالفن ولی من دوست دارمماهی یکی دوبار بگه ولی واقعا باتمام وجود ولی برعکس زن کارش جمله بافی عاشقانست مردا هیلی جملات عاشقانه رو دوست دارن

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد
ازدواجی خوبه که با معیار صحیح شکل بگیره اون شور و حال عاشقی و تب تند مال ۶ ماه اوله  بعدش زند ...

به نظر منم اول آشنا بشی با رعایت همه چی بعد ازدواج کنی آخه اگر روز عروسیت خوشحال نباشی که خوب نیست