الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه شرایط سختی واقعا... خب قطعا به نظرم به اون خونه بر نگرد... مردی که به خودش اجازه می ده روی موجود لطیفی مث یه خانوم دست بلند کنه لایق این نیست که شما رو توی خونه داشته باشه... اما کم کم طوری که مادرتون کمتر آزرده بشه موضوع رو به یه طریقی بهشون بفهمونید... فعلا یکی دو روز به یه بهانه ای بمونید و چیزی نگید
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
به تو مربوط نیست که خواهرت میخواد جدا بشه، حواستو بده به زندگی خودت،با منطق تصمیم بگیر و عمل کن، مامانت از زجر کشیدن و کتک خوردن شما هم میشکنه، لطفا برای جدایی جو زده نباش، خوب فکر کن، وقتی تصمیم قطعی گرفتی یکبار دیگه فکر کن و بعد تصمیمت رو عملی کن.