2777
2789
عنوان

توروخدا بياييد

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست

بخاطر دیگران نمون تو زندگی بد.تو باید تو اون شرایط زندگی کنی نه اونا

ولی بنظرم طلاق راهش نیست اول مهریتو بزار اجرا شاید بده زندان لازم نشه طلاق بگیری شاید هم برا ترسوندنت بگه طلاقت میدم اینطوری خوش به حالت میشع ولی درخواست طلاق بدی باید حالا حالا ها بدوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نداری جز اینکه اون رو عاشق خودت کنی و کاری کنی انقدر دوست داشته باشه که دیکه دست روت بلند نکنه.به خاطر زندگی خودت هم شده تو بعضی مسائل کوتاه بیا.

وقتی عصبانی شد نذار جوش بیاره برو‌بغلش کن ببوسش بگو عزیزم چیزی نشده که بیا اب بخور حالا بعدا میحرفیم یه طوری رفتار کن انگار کشته مردشی اونم کم کم میبینه عاشقشی دلش نرم میشه.

فقط و فقط نقش بازی کن روزای اول به مرور خودت هم عاشقش خواهی شد طلاق اصلا راه درستی نیست

میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏
عزيزم ما خيلي دعوا داريم اينبار قصدم جدايي بود تاپيكام بخوني ميفهمي

الان این شد دلیل؟

خب درستش کن

علت دعوا ها رو پیدا کن 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عزيزم ما خيلي دعوا داريم اينبار قصدم جدايي بود تاپيكام بخوني ميفهمي

ببین شوهر منم تازه عروس بودم دست روم بلند کرد اما قهر نرفتم شهر غریبم بود یه راست رفتم دادگستری به عموهای شوهرم(بزرگترشن)زنگ زدم گفتم رفتم دادگاه شکایت مهریه و دیه برای صورتم...باورت نمیشه روزی ک من رفتم دادگاه شوهزم دا شت تعقیبم میکرد بعدش شبش اومد خونه درو براش باز نکردم با عموهاش اومد به غلط کردن افتاده بود .گبعد از اون منم بخشید پرونده دادگاهمم بستم..شوهرمم بهتر شد دست روم بلند نمیکنه منم تو موقعیتی ک اعصابش خورده سر ب سرش نمیزارم

خيلي دعووا داريم... نميدونم يني بگم منم...

میگم اول خوب فکر کن ، بعد اگه تصمیمت قطعی بود بگو، ولی اگه به خاطر فدتکاری برگشتی سر زندگیت و باز کتک خوردی، مطمئن باش وقتی مادرت بفهمه اصلا به خاطر این مخفی کاری ازت تشکر نمیکنه. اگه به خاطر ناز و ادا اومدی که شوهرت بیاد نازتو بکشه اون یه حرف دیگه است

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
بار قبل تعهد داد منو نزنه من نميخوام اين زندگي رو قطعي

طلاقتو بگیر عزیزم ولی نه الان چندوقت تحملش کن ببین اوضاع خونتون چی میشه یا اصلا اونو از خونه بنداز بیرون بگو برو شکایت کن و شکایتم کنه حرفش جایی نمیرسه