2777
2789
عنوان

خانوماااا بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 58 پست
سلام دوستان بیدارید منم بی بی چک روژان زدم خط دومش هاله سفید انداخت چیه این سفیده؟؟؟کاملااا معلومه

خط خوده بی بی چکه عکس بده

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پنج دقیقه کمرنگ بود رفته رفته پرنگ شد

انشاالله بارداری زود زدی بزار چند روز دیگه ام امتحان کن چند وقت تواقدامی من دعا میکنم شما باردار باشی شما دعا کن من نباشم.😘😊

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
من فکر کنم مثبته اما خیلی دل نبند که بعدش بخوره تو ذوقت. فردا صبح دوباره تست کن

دو روز مونده به موعد مم زدم حاله خیلی کمرنگ داشت

انشاالله بارداری زود زدی بزار چند روز دیگه ام امتحان کن چند وقت تواقدامی من دعا میکنم شما باردار باش ...

دو سال شد   چشم به حق همین اذان منم دعا کن

دو سال شد   چشم به حق همین اذان منم دعا کن

اول تست کن دوباره انشاالله که هستی ولی اگر خدای نکرده نبودی برای تقویت هورمونات گیاه ۵ انگشتو بخور..من خودم ۳ ماه به سه ماه پریود میشدم کیستم داشتم ۷ بود ولی این گیاهو خوردم اقدام اول باردار شدم ولی ببین اگر باردار بودی نخوری دکتر بهم گفتن یائسگی زود راس داری 😢😢😢ولی ...

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

ان شاالله ک بارداری عزیزم یکی دو روز دیگه تکرارش کن یا برو آز بده خیالت راحت شه ولی من هاله رو میبینم بنظرم مثبته

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
این ماه فلیکول  روز 12 پریودم 12 بود

پس احتمالا دیر تخمک آزاد کردی چون منم خیلی عقب انداختم تا بی بیم مثبت شد چون پریودی هام نامنظمه و تقریبا اولیل پریودی بعدی تخمک آزاد کرده بودم که شانسی نزدیکی داشتم و گرفته بود

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤