2777
2789
عنوان

خانوماااا بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 58 پست
شما کی تست زدین مثل من با یه روز تاخیر

من تا هشت روز بعد تاریخم صبر کردم .

مخصوصا که بعد  ی سال از سقطم فکر میکردم مشکل دار شدم .

زنداداشم بچه سومش رو باردار بود و پنهان میکرد فقط دعا میکردم هم حسود نباشم و هم راضی به رضای خدا یکم سخت بود . رحمت خدا نصیبم شد.الان ۵ ماهمه.

از خدا بخواه که ارحم الراحمینه 

تو مناجاتت هفت بار به الرحم الراحمین صداش بزن میگن منادی از آسمون میگه بگو تا خدا استجابت کنه. بعد از هر نماز هم ی دعای مستجاب داری از دعای بعد از نماز غافل نشو . فرج آقا رو هم بخواه و از ولی خدا صاحب الزمان کمک بخواه .

عزیزم ممنون یعنی برا شما هم همینطور سفید افتاد بعد باردار بودی؟

من چند روز گذشته بود تست گذاشتم اول که اصلا نشون نداد . بعد دو سه روز هاله انداخت .

سری آخر هم باز هاله بود .

بعد ۸ روز آزمایش دادم مثبت بود آزمایش بتا ۵۶۰ اینا بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تو خوف و رجا بودن سخته . اینم ی امتحان طاقت فرساست .

از ته دلم واستون دعا کردم .خدا به همتون کوچولوهای سالم و صالح عطا کنه 

فقط استرس نداشته باشید .

به خدا توکل کنید

برای آرامشتون 

الابذکر الله تطمئن القلوب بخونید

برای پرهیز از افکار بد هم استغفرالله ربی و اتوب الیه بخونید

اصلا نگران نباشید من 15روز از تاریخم عقب افتاده بود هرچی بی بی زدم منفی بود دو ساعت بعدش دکتر برام ازمایش(ادرار) نوشت رفتم ازمایش دادم بازم منفی بود ولی خودم حسم میگفت حامله ایی خودم رفتم بیرون ازمایش خون دادم و جواب مثبت بود فقط برین ازمایش و به بی بی چک اعتماد نکنید من دوتا نی نی سر همین بی بی چک سقط شد(البته خیلی کوچولو بودن درحد شاید ده روزشون بود)

صورتی بود الان خشک شده بنفش شده تو عکس نیوفتاده ولی چرا کمر نگه نکنه  چیزی بشه نکنه باز امید وا ...

عزیزم به تست قبل پریود اعتبار نیست واسه منم مثبت کاذب شد بعدشم اکثرا که ادرار بی بی چک بخار میه مثبت کاذب میشه بزار از موعدت بگذره انشاالله بارداری

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏