2777
2789
عنوان

خانوماااا بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 58 پست
خط خوده بی بی چکه عکس بده

توکل به خدا 

واسه من هم همینطور شد دو سه روز دیگه بزار 

اصلا استرس نداشته باش.

توکل کن به خدا .

بی اذن خدا برگ از شاخه نمی افته

من تو این فاصله که دوباره تست بزارم خیلی به درگاه خدا دعا کردم ، شما هم همینکار رو بکن .

تا حکمت خدا چی باشه.

ان شاالله تاپیک بزاری من و نینیم هفت هشت ماه دیگه 

اول تست کن دوباره انشاالله که هستی ولی اگر خدای نکرده نبودی برای تقویت هورمونات گیاه ۵ انگشتو بخور.. ...

اگر نباشم تخم هویچ خریدم اونم میخورم

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره بزن چیزی مشخص نیست ان شالله ک بارداری عزیزم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
توکل به خدا  واسه من هم همینطور شد دو سه روز دیگه بزار  اصلا استرس نداشته باش.  تو ...

الان میخوام برم نماز صبح بخونم دعا کنم شمام واسم دعا کن

توکل به خدا  واسه من هم همینطور شد دو سه روز دیگه بزار  اصلا استرس نداشته باش.  تو ...

شما کی تست زدین مثل من با یه روز تاخیر

پس احتمالا دیر تخمک آزاد کردی چون منم خیلی عقب انداختم تا بی بیم مثبت شد چون پریودی هام نامنظمه و تق ...

اره فک کنم دیر شده من پریودی هام منظمه ولی

ان شاء الله که بارداری عزیزم، لطفاً برای منم دعاکنید یه ساعت دیگه دارم میرم آزمایش بدم،نمیدونم چطوری تاشب که جوابش آماده میشه صبرکنم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
لطفابرای منم دعاکنید یه ساعت دیگه دارم میرم آزمایش بدم،نمیدونم چطوری تاشب که جوابش آماده میشه صبرکنم

انشالله که بارداری عزیزم