2777
2789
عنوان

آیا علاقه یک طرفه ممکنه❓️

123 بازدید | 16 پست

معمولا مردها چه حسی پیدا میکنن وقتی بفهمن عشقشون کسی دیگه رو دوست داره ؟ میتونن بااین موضوع کنار بیان؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
دیگه اصلا بهتون اعتمادی نداریم،بس که دنبال پول و تجملات هستید

درباره خودم نیست😒

درباره کسیه که بعد ازدواج به همسرش گفته بود کسی دیگه رو دوست داره بعد همسرش کتک کاری میکنه

همیشه میگفت همسرم وحشی بوده کتک زده!

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی عرض کردم

منم کلی بگم اکثر شما مردها دنبال تنوع و زیبایی هستید

ن ب هیچ عنوان همه یکی نیستیم، بخدا دیگه بهتون اعتماد ندارم

ما هم به هیچ مردی اعتماد نداریم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

درباره خودم نیست😒درباره کسیه که بعد ازدواج به همسرش گفته بود کسی دیگه رو دوست داره بعد همسرش کتک کا ...

همسرش وحشی نبوده خودش بی عقل بوده 

اصلا نباید این چیزا رو ب همسر جماعت گفت 

من جای همسرش بودم سرشو از پشت میبردیم

ن ب هیچ عنوان همه یکی نیستیم، بخدا دیگه بهتون اعتماد ندارم

ماهم به عیچ عنوان یکی نیستیم و بهتون اعتماد نداریم از بس خیانت میکنین 

همسرش وحشی نبوده خودش بی عقل بوده اصلا نباید این چیزا رو ب همسر جماعت گفت من جای همسرش بودم سرشو از ...

یکی از نزدیکانمه بخاطر همین برام سوال شد 

منم بهش گفتم نباید میگفتی... ادم ساده ایه

یک طرفه یعنی نابودی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

معلومه کنار نمیان مردام احساس دارن مگه میشه طرف از سنگ باشه 

اگه بهش علاقه نداره باید جدا شه چرا باید طرف رو وابسته کنه  و وقتشو بگیره ؟ باید ولش کنه که یعنی کارما بدجور یقشو میگیره

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
یکی از نزدیکانمه بخاطر همین برام سوال شد منم بهش گفتم نباید میگفتی... ادم ساده ایه

ساده نیس زیااادی ساده س 

بهش بگو تکرار نکنه و ی جورایی جم وجورش کنه 

مثلا بگه خواستم امتحانت کنم ببینم روم غیرت داری یانه 

چون زندگی رو براش زهرمار می‌کنه 

مردا اصلا نمیتونن با این موضوع کنار بیان مگ اینکه کم داشته باشن

معلومه کنار نمیان مردام احساس دارن مگه میشه طرف از سنگ باشه اگه بهش علاقه نداره باید جدا شه چرا باید ...

درسته این کار اخلاقی نیست خیانته..

اما جدا از این مسئله من تو مردا احساس نمیبینم فقط دنبال رابطه ج هستن