2777
2789

خانوما کسی تجربشو داشته تعریف کنه در چه حد مثل همن؟

درد اندومتریوز موقع پریودی برای من فاااااجعه بود

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه اندو دارم رو خط بخیم خیلی درد میکنه مخصوصا اگه کار سنگین کنم انگار همش دارن تو اونو میله داغ ...

نه من تخمدانم داشت وحشتناک بود دردش

درد زایمان نکشیدم فعلا

ولی درد آندو داشتم یه چیزی فراتر از وحشتناک بود،جوری که از شدت درد چند بار بالا آوردم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه من تخمدانم داشت وحشتناک بود دردش

اونوقت چیکارش کردی جراحی؟منم دکترا میگن بیا جراحی ولی اگه بچه میخای بزار با زایمان در میاریم ولی از طرفی حالاهم نمیخام نمیدونم چیکار کنم از طرفیم نمیخام ۳بار خط بخیم باز شه میترسم

عزیزم علائم اندومتریوز چیه من مشکوکم بهش

واسه هر کس متفاوته علایمش اگه بهش مشکوکی حتما برو سونو واژینال بده واسه من که سونو شکمی معلوم نشد تا اینکه واژینال دادم

من پریودام همیشه منظم و در هرررر شرایطی 27یا 28 روزه بود و اصلا درد غیر طبیعی نداشتم و در حد یه دل درد خفیف که متوجه میشدم میخوام پریود شم

اما اواخر نزدیک پریودی یا روز دوم و سوم به حدی درد داشتم هم دل و هم واژنم که از درد بالا میاوردمو از جام یه سانت هم نمی تونستم جم بخورم و دوره هام 25 یا 26 روزه هم میشد که البته این انگار به خاطر ذخیرم بودهبیشتر

اندو کیست پیچیده ایه و واسه هر کس یه جور ظهور میکنه و هر چی دیرتر بفهمی بدتره شک داری برو دکتر

اونوقت چیکارش کردی جراحی؟منم دکترا میگن بیا جراحی ولی اگه بچه میخای بزار با زایمان در میاریم ولی از ...

داستان مامان شدنم رو بخون تو تاپیکام هست مفصل توضیح دادم

در حین انجام ازمایشات و نوبت برای ام ار ای بودم که لطف خدا شامل حالم شد و باردار شدم و اصلا به جراحی نرسید

معجزه بود واقعا

لاپاراسکوپی ذخیره تخمدان رو پایین میاره بهتره اول بچه دار شی با دکترت مشورت کن

داستان مامان شدنم رو بخون تو تاپیکام هست مفصل توضیح دادم در حین انجام ازمایشات و نوبت برای ام ار ای ...

ینی نازایی میاره؟دخترم ۴سالشه هنوز نمیخام ولی از طرفیم همش ته دلم دلهره اینو دارم نمیدونم چکار کنم

جوری بودم که از شدت درد کاملا خم شده بودم ونمیتونستم صاف بشینم،پایه صندلی رو گرفته بودم جیغ میزدم با ...

منظورتون درد زایمانه یا اندو؟

دقیقا موقع درد اندو من نمی تونستم صاف بشم

ینی نازایی میاره؟دخترم ۴سالشه هنوز نمیخام ولی از طرفیم همش ته دلم دلهره اینو دارم نمیدونم چکار کنم

اره ممکنه نازایی بیاره دربارش بخون

چسبندگی میاره و با هر پریود شدت و سایزش بیشتر میشه