2777
2789
عنوان

شوهرم کلید داده زن آوردن تو خونه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 178857 بازدید | 123 پست
حتما مشکلات خانوما به شما مربوط میشه 

حرف نزنی بهت نمیگن لال

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خفه مرد زن نما دیگه منو ریپلای نکن 

میتونم خواهش کنم مزاحمم نشی

من ازوناش نیستم

ب یکی دیگه گیر بده

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
بیا برو گمشو از تاپیک من بیرون تو چه انی هستی که بخوای از اوناش باشی یا نباشی خاله زنک بیکار هرررری

ی چیزی بنام شخصیت مانع از جواب دادن میشه

خدانکشتت داشت گریم درمیومد فکر کردم خدایی نکرده.. 

باهمسرت جدی صحبت کن بگو یه وقتایی بدون رو در وایسی بگو نه ببین چه لذتی داره ببخشید اومدیم فردا روز یکی گفت بیا برو تو چاه تو رو دروایسی آدم باید بره 

تختم کثیف کرده نجس😷

حتما حتما رو تختی را بنداز دور که شوهرت متوجه بشه تو چنین چیزی را اصلا نمیشوری دوباره استفداده کنی!

به روی پسر خواهرشوهرت هم اصصصصصصلا نیار، که روش تو روت باز نشه، وقتی دیدیش کاملا عادی رفتار کن...

اره با دختر چون قصد ازدواجه قبلش باید طرف رو بکنه ببینه به درد میخوره یا نه اوف خاک توسر دختره که خو ...

😂😂😂😂😂

میدونم قدیمیه‌ 

پلی از نقطه نظرت خوشم اومد 😂😂🙌🏻💫

ناموسا ، به شرفت ، هر کاری میخوای بکنی بکن. به جز چس ناله. ‌‌ #ستاد_ضد_چس_ناله