2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 70641 بازدید | 1106 پست
متوجه هستی مادر داره به خاطر یه لندهور دیگه با پسر جوونش دخترشو از خونه پدرش بیرون میکنه .

بله درسته مادرشون اشتباه داره میکنه ولی نباید کسی دهنشو باز کنه به مادر کسی توهین کنه 

من اونقدر شعور دارم که به کسی توهین نکنم مخصوصا مادر حتی اگه یزید باشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب من نمیدونم این خونه و اون پولا یک سوم مالش بوده یا نه . شاید یک سومش بوده

خب الان مطمئن هستی که بنامشه یک نگاه به سند بکن بعدم وصیت کنه فقط یک سوم رو پدرت می‌تونه ببخشه 

بابات چطور فوت شد اونم تو جوانی؟! طفلی بابات چقدر خوب بوده وصیت کرده برای زنش باشه خونه حتما پیگیری کن ببین دور از جون بعد مرگ مادرت نصف خونه بهش میرسه پس واسه خاطر احترام به پدرتم شده حتما پی گیری کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان مطمئن هستی که بنامشه یک نگاه به سند بکن بعدم وصیت کنه فقط یک سوم رو پدرت می‌تونه ببخشه بابات ...

بنامش که هست . وصیتو نمیدونم کجاست کاربرا گفتن بگرد پیداش کن

پدرم 31 سالش بود :) تو نیرو انتظامی بود تو پارک مواد جابجا کردنو دید اومد بگیرتشون تیر خورد

منظورم نصف خونه به نا پدرین هست میرسه

من که سر درنمیارم از این چیزا الان داداشم رفته سوال بپرسه احتمالا . ببینم دستمو به کجا میتونم بند کنم . اخه برفرضم که نصف خونه برا من باشه ، چه فایده وقتی نصف دیگش به مامانم میرسه و من تو اون خونه امنیت ندارم 

دستشوییم میگیره توی هر بحثی یه نخاله پیدا میشه زر خوب بودن خودشو بزنه اونایی که ظاهر سازی می‌کنن خان ...

تو الان با من بودی؟؟ تو به من گفتی نخاله؟؟ تو وقتی خانواده من نمیشناسی غلط میکنی همچین زری میزنی

دستشوییم میگیره توی هر بحثی یه نخاله پیدا میشه زر خوب بودن خودشو بزنه اونایی که ظاهر سازی می‌کنن خان ...

تو غلط میکنی به خانواده من توهین میکنی بیشعور

منم دستشوییم میگیره یکی به خانواده کسی توهین میکنه حتی اگه بدترین خانواده باشه

بگو اینجا خونه پدریه منه .. چرا پسر غریبه بجای دخترت بیاد خونه پدریه من زندگی کنه اگه اینجوری انحصاروراثت کنین هرکی سهمشو برداره شمام بدون منت با سهم ارثت برو خونه بگیر

من که سر درنمیارم از این چیزا الان داداشم رفته سوال بپرسه احتمالا . ببینم دستمو به کجا میتونم بند کن ...

در هر صورت باید مادرت ازت حساب ببره یا بترسه 

با داد و هوار و سلیطه بازی 

که اگر اونا بیان خونه رو رو سرشون خراب میکنم 

به مادرت بگو بره خونه مرده

ببخشید ولی چقد مامانت بیشعوره

درسته مادرش کار خیلی بدی داره میکنه واشتباه ترین کار ممکنه داره انجام میده ولی یه ادم باشعور تحت هیچ شرایطی به کسی توهین نمیکنه