2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بگید چکار کنم؟؟؟

822 بازدید | 30 پست

نمیدونم چه مرگم شده همش سر. بچه ۳ ساله م جیغ و. هوار میکنم دست خودم نیست بعد از عذاب وجدان میمیرم

الانم سرش داد و بیداد کردم همسایه بالا که صاحبخونه هم هست اومد دم در یه بار هم زنش اومد دیگه ابرو برام نمونده گفت شوهرت کجاست گفتم نیست از شانس گند من شوهرم همون موقع رسید بردش پایین بهش گفت همش جیغ میزنه به خودم هم گفت همسایه ها ازت شاکین دارم سکته میکنم نمیدونم چکار کنم باردار هم هستم

من خیلی اروم بودم اونقدر شوهرم و خانوادش زجرم دادن که دیونه شدم 

مشاوره هم میرفتم  اونم مونده بود چی بگه فقط پرسید چطور تحمل کردی این همه فشار رو

اخ بچه دوم میخای چکار

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یا قرص اعصاب بخوری یا گیاهی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هورمونات بهم ریختن عزیزم سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی چند تا کانال مشاوره عضو شو مراب بخونشون مطالب خیلی مفیدی دارن کم کم روی رفتارت تاثیر میذاره کتاب بخون پیاده روی کن یکم آرومت میکنه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بچه اولم و. باردار بودم اولش که شوهرم فهمید چون نمیخواست کلی به خودم و. خانواده م فحش های ناموسی و. زشت داد

بعد از چند وقت سر. یه اس که اشتباه دادم بهش (فحشش داده بودم ) اومد از بیرون خونه ساعت ۱ شب بیدارم کرد با مشت کوبید تو. دماغم پر. خون کرد

بعد هم منو برد خونه خواهرش (عفریته انگل) اونجا هم کلی دعوا کردیم شوهرم رفت منو. نگه داشتن فرداش خواهرش گفت برو خونه بابات دعواتون میشه من احمقم رفتم نمیدونستم شوهرم نمیاد هرگز ولی خواهر. اشغالش خوب میدونست

۵ ماه خونه بابام بودم حتی یک زنگ هم بهم نزدن مادرش زنگ زد گفت فحش های ناموسی پسرش باد هواست و پسرم دست بزن نداره

بعد از ۵ ماه عمه ش  اومد منو. برگردوند با عمه شون دشمن شدن

وقتی نبودم میگفتن داداشم طلاقش بده براش دختر میگیرم