2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 83 پست
گفتی تحصیل کرده ای؟

عزیز لطفا تیکه نندازید به خدا کم اوردم الانم به حدی گریه کردم که احساس میکنم تمام رگای سرم در حال ترکیدنه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

از کجا میدونی اونیکه اینجا بهت مشورت میده مذهبی واقعیه؟برو دنبال راه حل دیگه باش به جای دعا نویس

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکیو میشناسم ولی خیلی گرون میگیره یک تومن ب بالا پاکستان هم دوره دیده با اجنه در ارتباط ولی خودم شمارش ندارم شاید تلفنی هم بتونه نمیدونم میگن وضعش توپه دوربین مخفی داره خونش من یه بار شوهرم رفت پنج تومن ازش گرفت 

مهلا خانم اگه فکر میکنی کسی برا زندگیتون جادو جنبل اورده

تو یه کاسه آب سوره یس و چهارتا قل ها و سوره طه

ایه الکرسی و تسبیحات حضرت زهرا و روبخون هرچقد هرکدومو دوست داری بخون فوت کن

چهار گوشه ی خونت بریز 

من یه بار خودم خوردمم به شوهرمم دادم فکر کنم اثر گذاشت تا خدی خدا کمکمون کرد

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی

حدیث کسا برای آرامش تو زندگی خیلی خوبه.سعی کنید هر روز حدیث کسا رو بخونید. من واقعا. اثرش رو تو زندگیم دیدم.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

هم بسیار به پدرو مادرتون محبت کنید و هم ازشون بخواین ازتون راضی باشن.حق الناس و دین و..  هم اگه گردنتونه پس بدین. و اینکه خمستونو درست و سرموقع حساب کنید و عقیقه اگر براتون نشده عقیقه کنید. یه قربونی سر ببرید

سلام عزیزم 

قران بخون زیاد تو خونه 

ولی طلسم هم حقیقت داره 

متاسفانه زندگی ما هم خیلی دستخوش درگیری هست و من همیشه مشکوکم به طلسم 

سرکتاب باز کن 

بعضی کانالا هستن که راسته و دعانویسی هم دارن 

انشالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده 

حدیث کسا برای آرامش تو زندگی خیلی خوبه.سعی کنید هر روز حدیث کسا رو بخونید. من واقعا. اثرش رو تو زندگ ...

قبلا زیاد میخوندم الان دیگه نه

نه اصلا دست به دامن دعا نویسا نشو بدترین کار ممکن همینه

عزیز منظورم از دعا نویس رمال و جادوگر نیست من حتی فالم تا حالا نگرفتم .منظورم شماره ای از حاج آقایی یا کسی تو حرم امام رضا و ... است