2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 83 پست

عزیزم این که تو میگی برای خیایا دیگم پیش میادخواهر خودمن تو یه سال ۵ بار رفت اتاق عمل تو همون موقع ها شوهرش دیسکش زد بیرون دخترش سرخچه گرفت کلی مشکلات براشون پیش اومد یا خود ما اگه بهت بگم تو یه سال ۵ تا پرونده تو دادگاه داشتیم و هر روز یا کلانتری بودیم یا دادگاه یا شورای حل اختلاف. از این مشکلات برا همه پیش میاد توکلت به خدا باشه من به شخصه اعتقادی به دعا نویس ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو پیش دعانویس، حدیث کسا بخون فوق العاده موثره، ذکر اللهم سرحنی عن الهموم و الغموم و وحشت الصدر و وسوسه الشیطان رو بعد نمازهای پنج گانه بخون. خونتو از هر نجاستی پاک نگه دار(دستمال، نوار و...) صدقه به نیت سلامتی خودتون و امام زمان بده ان شاالله آرامش به زندگیتون برمیگرده

خدایا هزار بار شکرت
چند سال دعا کنم کافیه؟؟؟ دیگه خسته شدم

برات دعا میکنم، دعای دیگران در حقت گیراست، ایشالا که گره از کارت باز بشه، البته من نمیگم که ادم خوبیم یا چی ولی برا هرکی دعا کردم گرفته

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

مهلا خانم اگه فکر میکنی کسی برا زندگیتون جادو جنبل اورده تو یه کاسه آب سوره یس و چهارتا قل ها و سور ...

حدیث کسارم زیاد بخون 

اصلا اصلا پیش دعا نویس نرو 

اعتقاد به دعا نویس فقط کافر شدن به خداست

مطمئن باش زبونم لال زندگیت بدتر میشه

همون پولو که میخوای بدی به دعا نویس بده به خانواده ی بی سرپرست یا فقیر 

مطمئن باش دعاشون نجاتت میده

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی
جدی میگید  مثلا بین زن و شوهری هر روز دعواس خوبه؟

من از خیلیا شندیم .خودمم هر روز میخونم.خیلی بهش اعتقاد دارم

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم دین این چیزا رو به شدت نهی کرده و حرامه. تا وقتی خدا هست چرا دست به دامان بندش بشی؟  وگرنه خدایی نکرده خدا به همینا واگذار میکنه. پای اجنه و شیاطین رو به زندگیتون باز نکنید خودتونو بیچاره نکنید. دیدم که میگم. قرآن زیاد بخون که شفای دردهاست.  از طرفی واسه محبت بین خودتون سوره طلاق رو زیاد بخون ذکر یاودود هزارویک مرتبه بگو. سوره جن رو هم زیاد بخون که طلسم و انرژی منفی اثر خونه به زندگیتون.

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
سراغ دعانویس نرید،زندگیتون رو بدتر از اینی که هست نکنید.اگر بتونید با عالمی در ارتباط باشید بهتره.

منظورم همون عالمه یه آدم با ایمان واقعی میخوام 

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
عزیز لطفا تیکه نندازید به خدا کم اوردم الانم به حدی گریه کردم که احساس میکنم تمام رگای سرم در حال تر ...

منم قبلا خیلی مشکل داشتم یکسالیه هر شب جمعه یک یاسین وهزارو صدتا صلوات میفرستم هدیه میکنم ب روح اولیا ءمدفون در وادیالسلام نجف وروح شیخ حسن علی نخودکی خیلی اثر داشته شما هم امتحان کن دعا میگن بدتر میشه

ببین ی آیه داریم تو قرآن که میگه قرآن شفای تمام دردهاست(شایدم روایت باشه مطمئن نیستم)

بنظرم تحقیق کن اون سوره ای که مشکل گشای معضلاتتون هست رو پیدا کن و به قرآن متوسل شو

پیش کدوم دعا نویسی میخوای بری که دعاش گیرا تر از آیات قرآن باشه؟

🌷

زندگییی که دعا واردش بشه دیگه وابسته به دعا میشه دعا افتادن نیوفتادن داره ممکنه تاثیر برعکس بذاره .کسی که با ایمانه دعا و طلسم درش اثر نمیذاره .فقط قرآن بخون همیشه چهار قل آیت الکرسی همراهت باشه هر روز صدقه بده و به دعا کردنت ادامه بده خداوند گفته هیچ وقت دعا بی اثر نیست ممکنه واسه یه کاری دعا کنید ولی جواب نگیرید ولی اون دعا تو یه جای دیگه زندگیتون اثر بگذاره مثلا دعا کردی خونه دار بشی یا بچه دار دعا میکنی جواب نمیگیری خدای نکرده قراره تصادف کنی اون دعایی که برای خونه کردی اینجا اثر میگذاره و از اون حادثه بد دور میشی پس همیشه دعا کنید از خدا بخوایید نه از بنده ش چه قدرتی بزرگتر از خدا سراغ دارید ما دید و فکرمون نسبت به خدا محدوده قلبمونو بزرگ کنیم قلبمونو پُر کنیم از وجود خدا.همیشه بگو خدایا منو از بلاهایی که فکرشم نمیکنم محفوظ کن

خانمي اين حرفا چيه ببين كجاي كارتون ميلنگه به نفرين و دعا ربطي نداره مشكل از خودتونه 

من خودمو بگم رفتار شوهرم متناسب با رفتار خودم تغيير ميكنه وقتايي كه حالم خوبه اونم حالش خوبه وقتايي كه عصبيم انرژي منفيمو به اونم منتقل ميكنم 

ببين تو خونه چه كار اشتباهي انجام ميدي؟؟

غر ميزني 

از خانوادش بد ميگي 

به دوستاش گير ميدي 

نيازاي جنسي و عاطفيشو ارضا نميكني 

خودت هميشه بي حالي و حوصله اي 

ووووو خيلي چيزاي ديگه 

همه ي اينا نه فقط يكيشون كافيه تا جو بد تو خونه ايجاد بشه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
شوهر من نماز نمیخونه    

شما خودت بخون .اول وقت .هر وقت بیرون هم هستی مسجد پیدا کن برو بخون.حتی اگه با همسرت بودی

اگه نزدیک اذان جایی خواستید برید لگو صبر کن اذان بشه نماز بخونم بریم

ان شالله نماز خون میشه اونم

مشکلات همه رفع بشه

منظورم همون عالمه یه آدم با ایمان واقعی میخوام 

من آیت الله ناصری و آقای صدیقین رو میشناسم و مطمئنم علم غیب دارند.اما اصلا تو کار سحر و جادو نیستند.آیت الله که اگر اسمی از سحر ببرید جلوشون عصبانی میشند.خودم هر وقت مشکلی پیدا کنم فقط به آقا میگیم دعا کنند.حل میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....