2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا تشریف بیارید

4827 بازدید | 83 پست

خواهرای گلم ازتون راهنمایی میخوام. برا اولین بار میخوام دست به دامن یه دعا نویس بشم اما نه ازینایی که همه جا هستن و در واقع خیلیاشون شیادن.لطفا لطفا هر کی شماره تلفنی داره که برام تلفنی انجام بده رو بذارید.

دوستان بیشتر از ده ساله ازدواج کردم اما فقط یک سال رنگ آرامش و دیدم و نه سال دیگه تا به همین الان به شددددتتت من و همسرم تحت فشارهای روانی عجیب و غریب قرار گرفتیم هر دو تحصیل کرده و با اعتقادیم سرمونم تو زندگیه خودمونه واااقعا با کسی کاری نداریم اما نمیدونیم اینهمه انرژیه منفی از کجا میاد؟ آیا نفرین کسی پشت سرمونه؟اتفاقات خیلی بد برامون میفته خیلی بد و غیر قابل تحمل جوری که خودم باور نمیکنم چه طور هنوز سرپا هستم باور کنید اینقدر این چند ساله اشک ریختم که الان دیگه با کوچکترین چیزی اشکم جاری میشه و دیگه بند نمیاد دلم به تمام معنا خونه . من و همسرم همدیگه رو دوست داریم خیلی با هم خوبیم اما انگار خدا نمیخواد ما با هم باشیم.پس چرا نظر لطفش و زندگیه ما نمیکنه؟ خواهرا اصلا منظورم از مشکلات مسائل مالی نیست.بیماری های لاعلاج و ....منظورمه اینم بگم که بسیاااار دعا کردم و میکنم هر کاری  فکرش و کنید کردم اما هر روز بدتر از دیروز شما بگید چکار کنم؟ ببخشید طولانی شد ممنونم ازتون

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

گفتی تحصیل کرده ای؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراغ دعانویس نرید،زندگیتون رو بدتر از اینی که هست نکنید.اگر بتونید با عالمی در ارتباط باشید بهتره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگ معتقد بودی نمیرفتی پیش دعا نویس . 

یه حدیثم هست ک میگه وقتی یه بنده ای به سمت دعا نویس میره خدا ازون میرنجه و نعمتاشو ازش میگیره . 

الانم تاپیکتو جم کن چون خلاف قوانینه سایته ! 

برای رفع مشکلات هم صدقه زیاد بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ختم حدیث کسا ختم نادعلی ختم سوره حشروبردارین . سوره جن و سوره بقره رو دانلود کنید به صورت صوت بذارین تو خونه باصدای بلند پخش بشه به رمال و دعانویس هم مراجعه نکن که اوضاع روبیشترخراب میکنن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بیماری لاعلاج، خب چرا خودت دعا نمیکنی؟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت