خواهرای گلم ازتون راهنمایی میخوام. برا اولین بار میخوام دست به دامن یه دعا نویس بشم اما نه ازینایی که همه جا هستن و در واقع خیلیاشون شیادن.لطفا لطفا هر کی شماره تلفنی داره که برام تلفنی انجام بده رو بذارید.
دوستان بیشتر از ده ساله ازدواج کردم اما فقط یک سال رنگ آرامش و دیدم و نه سال دیگه تا به همین الان به شددددتتت من و همسرم تحت فشارهای روانی عجیب و غریب قرار گرفتیم هر دو تحصیل کرده و با اعتقادیم سرمونم تو زندگیه خودمونه واااقعا با کسی کاری نداریم اما نمیدونیم اینهمه انرژیه منفی از کجا میاد؟ آیا نفرین کسی پشت سرمونه؟اتفاقات خیلی بد برامون میفته خیلی بد و غیر قابل تحمل جوری که خودم باور نمیکنم چه طور هنوز سرپا هستم باور کنید اینقدر این چند ساله اشک ریختم که الان دیگه با کوچکترین چیزی اشکم جاری میشه و دیگه بند نمیاد دلم به تمام معنا خونه . من و همسرم همدیگه رو دوست داریم خیلی با هم خوبیم اما انگار خدا نمیخواد ما با هم باشیم.پس چرا نظر لطفش و زندگیه ما نمیکنه؟ خواهرا اصلا منظورم از مشکلات مسائل مالی نیست.بیماری های لاعلاج و ....منظورمه اینم بگم که بسیاااار دعا کردم و میکنم هر کاری فکرش و کنید کردم اما هر روز بدتر از دیروز شما بگید چکار کنم؟ ببخشید طولانی شد ممنونم ازتون