2777
2789
والا خواهرم کارمنده و مجرد من ازدواج کردم و خونه خودم شبانه روز باهاش نیستم فقط میدونم شبا میزد و ...

نه کلا این روعنه میدونم یچیز ترکیب داره که اینجور پف میکنه فوری بعدش خوبه این ..باشه ممنون خانومی پس به گونش میزد اونجارو چرا قطع کرد لباش و میگی خیلی حجم گرفته بودن 

ممنون از جوابت پر شدن صورت برام رویا شده..خخ

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم رفتم تاپیکو گم کرده بودم. تماس بگیرید هزینه دارو و پستو بدید فکرکنم میفرستن. کد مشهد هم 05 ...

لیان جون دست درد نکنه برام ادرسو فرستادی 

عزیزم چرا جواب سوالمو ندادی اون خانومه میگه دیگه استفاده نمیکنه ..

شما که دارین استفاده میکنیین جواب چند تا سوالمو میدید ؟ممنونم اخه میخوام یه کرم دویستو پنجاهی پر کننده صورت بخرم بعد میگم اگه این واقعا اثر داشته باشه قیمتشم پایینه پولمو دور نریزم لطفا دقیق بهم جواب بده مرسی گلم خیلی نیاز دارم صورتم پر شه میمون شدم لاعر شدم 

شما این روعنو چند روزه میزنین ؟تو این چند روز اثرش مثل گفته اون خانوم بعد یک ساعت پفش میره ؟یا نه طول روز هم پفش میمونه ؟باهاش جوش نمیزنینن؟و چطوری میزنینی روعنو ماساژ میدی بیست دقیقه قبلو بعدش خیارو..نمیزنی ؟؟تروخدا سوالامو دقیق جواب بده من حس میکنم این روعن خراطینه یچیز قاطی داره که فوری پف میکنه این خوبه مهم اینه صورت پف کنه دیگه حالا با هر چی فقط این پفه فقط برا یه ساعته یا بعدش یه روز میمونه یا بعد یه ساعت پفخپه کمتر میشه ولی کامل نمیره 

من الان یه روعن خراطین میزدم زنه میگفت من زدم جوش نزدن نصف همونو گرفتم زدم صورتم پر جوش شد 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
لیان جون دست درد نکنه برام ادرسو فرستادی  عزیزم چرا جواب سوالمو ندادی اون خانومه میگه دیگه است ...

عزیزم من فقط سه چهارروز استفاده کردم بعدش بدلایل شخصی نتونستم ادامش بدم اما برعکس چیزی که گفتن و انتظارداشتم هیچ تاثیری نداشت تو اون چندروز. من قبلن کارخونه ایش رو گرفته بودم باعنوان خراطین اصل و واقعا میزدم به لبم لبمو صبحش برجسته کرده بود گرچه موقت بود اما بهرحال تاثیرداشت و حتمن اگر مداومت میکردم حجم میداد و بوی اون روغن هم زننده تر بود از این جدیده. و قاعدتا خراطین اصل باید بوی ناخوشایندی داشته باشه. اینم بو داره اما تاجایی که یادمه قبلی بوش بیشتر اذیتم میکرد بوی خاصی داشت که میگن خراطین اصل اونطوریه. جوش هم نزدم تو این چندروز.