2777
2789
عنوان

بياييد به من پول بديد🤬🤬🤬

1389 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

حرفای منو یادتون رفت؟ ازتون خواهش میکنم اینجا به کسی اعتماد نکنین

اصلا دوست ندارم ازتون سواستفاده بشه  

می دونین؟ اینا هم شما رو شناختن مهربونیتون بی حد و مرز هست که تا مشکلی دارن صاف میان تو سایت کمک میخوان با کوچیکترین مشکل که حتی شاید با دو ملیون هم حل بشه میان اینجا برای دریافت کمک ، چرا نمیرن از خانواده ها کمک بخوان؟ چرا از دوستای واقعیشون نمیخوان؟ مگه میشه کسی واسه جگر گوشه اش خجالت بکشه به خانواده ها بگه؟ شما ها اکثرتون مادرین میدونین چی میگم 

یعنی هیچی تو خونه ندارن بفروشن؟ مگه میشه؟ دارن ولی راه راحت تری هم هست میان اینجا پول میگیرن وگرنه همون سیستمی که میان اینجا رو بفروشن همون سیم کارت دائمی که باهاش ثبت نام میکنن و بفروشن از شب یلدا تا حالا میدونین چند روزه؟  

اصلا راست بگن هم باز تو سایت ممنوع هست لطفا پای سواستفاده گرا رو به سایت باز نکنین

عزیزان ازتون میخوام انقدر ساده نباشین مگه دفعات قبل اونایی که پول گرفتن و بعدا متوجه شدین از شما هم پولدار ترن مدارک ندادن؟ مگه عکس نذاشتن؟ مگه دو سه نفر نرفتن تحقیق کردن و تایید کردن؟ ولی بعدا چی شد؟ یا دروغ بود یا پول داشتن و نمیخواستن استفاده کنن میخواستن از شما بگیرن

خواهش میکنم ساده نباشین نذارین کسی از مهربونیتون سو استفاده کنه ، هزاربار گفتم بازم میگم مردم رو تنبل بار نیارین 

چطور به کسی که همین الان عضو میشه میگه بچه مریض دارم اعتماد میکنین؟ 

من هر کاربری که بگه بهش پول میدم یا پول بدین یا شاید راست بگه رو قطع میکنم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شماره بده قابلتو ندارن

💵💵💵💵💶💶💷💷💰💰💰💰

دستودلباز کی بودم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

من این حرفا رو قبول ندارم واقعا بعضی ها نه کسی رو دارند ونه چیزی واسه فروش این حرف ها مال کسانی هست که مشکل بی پولی و بی کسی ندارند

لطفاً یک صلوات مهمونم کنین برای خونه دار شدنم

من ک ندارم اما شماره کارت بفرس برات قرض کنم 

دیگه چکنم مرامم اجازه نمیده قدیمیه نی نی سایت بی پول باشه😜😜

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من ک ندارم اما شماره کارت بفرس برات قرض کنم  دیگه چکنم مرامم اجازه نمیده قدیمیه نی نی سایت بی ...

داشتم امتحانتون ميكردم

كه خدا رو شكر همه رد شديد😂

مجبورم تا شب بيست تا تاپيك ديگه بزنم كه حرفاي ني ني يار يادتون نره

ميدوني مشكل چيه 

اينه كه دروغ گو و سو استفاده گر خيليييييي زياده براي همين نميشه به اوني كه واقعا محتاجه كمك كرد 

ما همش بايد افسوس بخوريم كه چرا فرهنگمون ضعيفه 

اگر اين همه كلاهبردار نبود اين سايت ميشد بهترين راه براي كمك كردن باشه با كمترين مبلغ 

مثلا يكي واقعا لنگه ٢٠ تومن براي پول بيمارستان يا عمل سنگينه ميومد به سايت و مديرش ثابت ميكرد مدير هم تأييد ميكرد هزار نَفَر جمع ميشديم و كمك ميكرديم و زود مشكل طرف حل ميشد چقدر لذت بخش بود 

اما نميشه چون به يه نَفَر واقعي اينطوري كمك كنيم هزار تا دزد و كلاهبردار ميان ميريزن سر سايت 🙁

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي