2777
2789
عنوان

بياييد به من پول بديد🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 22 پست
داشتم امتحانتون ميكردم كه خدا رو شكر همه رد شديد😂 مجبورم تا شب بيست تا تاپيك ديگه بزنم كه حرفاي ن ...

خخخ من ک خودم دیروز صد بار گفتم این خانوم رو پول ندید تا نی نی یار تایید کنه بعدشم ۴ تا کاربری زد من ۴ تا سیمکارت ندارم ک اون داشت

اخرشم گیسو بهش گفت با خواهرم برو مطب بهانه اورد آبسه کرده و فردا میرم🙄

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مار ندارم ولي براي چند تا دندون عصب كشي بچه تو يه شهر كوچيك ٣٢٠٠خيلي نبود؟؟؟ دكتر پسرم ٢٨٠مي ...

عَصّب كشي ٢٨٠ ؟؟! 

خيلي خوبه كه 

كارش خوبه ؟ اسمشو ادرسشو به منم ميدي دكتر كودكه فقط ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عَصّب كشي ٢٨٠ ؟؟!  خيلي خوبه كه  كارش خوبه ؟ اسمشو ادرسشو به منم ميدي دكتر كودكه فقط ؟

بله البته به شما دوره تو ويز بزن

كلينيك دندانپزشكي دكتر شفيعي

طبقه دومش مخصوص بچه هاست

دكتر پسرم خانم دكتر نورمحمدي كارشم عالي بود

من تو جردن بردم فكر كنم ناهيد شهرياري بود يادم نيست اسمش يه دونه دندون هفتصد گرفت چند ماه بعد موادش ريخت

واقعا😱😱 من تاپيكهاي بعديشو نديدم

اره عزیزم

۴ تا کاربری تا ظهر زد قرار شد خواهر گیسو بره باهاش مطب و صحت ماجرا رو بگه ک یهو ب گیسو گفت دندون نیلا آبسه کرده بذار فردا میبرمش😐

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بله البته به شما دوره تو ويز بزن كلينيك دندانپزشكي دكتر شفيعي طبقه دومش مخصوص بچه هاست دكتر پسرم ...

الان زدم همين كه تو رسالته ؟ 

بازم خوبه مسيرش يه اتوبانه ، براي خودت هم ميري پيشش ؟ 

من تا حالا بچه هارو براي دندون نبردم خيلي زوده هنوز ولي دكتر خودم محمديه تو كامرانيس ازش پرسيدم گفت انجام ميده مال بچه هم ولي بالآي ششصد ميشه قلبم گرفت گفتم لابد من ببرم شده دو تومن 🙁 كلا خيليييي گرون ميگيره ديگه صرف نميكنه خودمم پيشش برم دنبال يه دكتر جديد براي خودمم كه منصفتر باشه جاشم هر جا باشه  ميرم البته شرق بهتره اين محمدي بيشتر پول جاشو داره إز من ميگيره 😕

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي