2777
2789

من از دوران دبیرستان احساس میکردم نیاز دارم که یجوری به خدای خودم نزدیک تر بشم بتونم ازش آرامش بگیرم ...چند وقت نماز خوندن رو امتحان کردم اما روی من اصلا تاثیری نداشت..چون من کلا آدم مقیدی به احکام دینی نیستم ، تا اینکه یه متن کوتاه برای خودم نوشتم به فارسی ،هر تیکه شو از یه جایی برداشتم نوشتم الان چند وقته شب ها قبل از خواب میخونمش و به جز اون تصمیم گرفتم هر وقت که یه اتفاق خوبی برام بیفته و خوشحال باشم منم بدون مناسبت یه نفر رو خوشحال کنم حالا یا با صدقه دادن یا خریدن یه شاخه گل یا هدیه کوچیک برای خانواده یا دوستان..

و واقعا الان اون خلا ای که داشتم از نظر معنوی پر شده توو زندگیم .

دیگه چه کارهایی میشه کرد ؟ (منظورم به جز نماز و روزه است ) 

شما چجوری نیازهای معنوی تون رو برطرف میکنید؟

من شبا موقع خواب زار میزنم بعد حرفمو بهش میزنم 🙄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نماز نميخونم، هيچوقت نخوندم جز همون جشن تكليف تو مدرسه، بخوام حرف بزنم نامه مينويسم، يا تو دلم باهاش حرف ميزنم، واقعا سبك ميشم

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

کنار پنجره به آسمون نگاه میکنم و صحبت میکنم باهاش

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

هر روز حداقل ده بار میگم خدایا شکرت..بیشتر از خودم برای حل مشکلات اطرافیان دعا میکنم.اینجوری انرژی مثبت بیشتری برای خودم میاد..

به نظر من هر کی با دل و زبان خودش با خداش حرف بزنه بهتره.البته این نظر شخصیه

من شبا قبل از خواب اول گناهامو اعتراف میکنم بعد خدارو برای نعمتایی ک بهمون داده شکر میکنم بعد صلوات و خواندن دعای توسل و ارزو و باز هم صلواتو سجده و سه بار شکر و بوسه...... هر کی یه مدله دیگه منم این مدلیم.... حس میکنم ادم بهتری شدم...... دعا کن واسم خدا کمکم کنه من این روزا خیلی محتاجم به دعا💖

اخیییی عاطیییی♥️

😁💋❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

منم عربی حرف نمیزنم روزه هم نمیگیرم. با زبون و لحن خودم سپاسگزاری میکنم ازشم نمیترسم کسیم اذیت نمیکنم تا بتونم میبخشم چیزاییم که نذر میکنم همیشه به افراد نیازمند میدم سعی میکنم شریف زندگی کنم و با شخصیت به بهشت و جهنمم اعتقادی ندارم

من اصلا نه نماز میخونم نه قرآن روزه هم نمیگیرم....

همه راه هارو امتحان کردم که بتونم به خدانزدیک بشم ولی نشد...

اما یه شب بی خوابی زد به سرم تاموقع اذان صبح بیدارمونده بودم

وقتی اذان گفت ناخداگاه گریه کردم حق حق میکردم وواسه اولین بار بود که به راحتی باخدا حرف زدم و انگار خدا صدامو میشنید حتی تودلم خودم خودمو آروم میکردم

ازاون به بعدش همیشه موقع اذان باخدا حرف زدم مخصوصا اذان دم صبح 

اینم بگم من عربم وبعضی روزا باخدا عربی حرف میزنم بهم آرامش میده‌..‌

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

من بیشتر با انسانهای مهربون که فوت کردند تو دلم صحبت می کنم و تو مواقع سختی ازشون کمک میخوام . به آدمها و حیوانات هم کمک می کنم که حس خوبی داشته باشم البته انسانها همیشه پشیمونم کردند ولی حیوانات نه 

دفتر شکرگزاری دارم، هر شب چیزایی رو توش مینویسم :)

نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم با نماز ارتباط برقرار کنم با اینکه قران خوندن رو دوست دارم. یه خیریه ی کوچیک داشتم یه مدت، اونموقع حس میکردم راحتتر میتونم ارتباط برقرار کنم با خدای خودم. هر سال لوازم تحریر میخریدیم برای بچه های سیستان...

وقتایی که پیش همسرم هستم میرم معبد هندوها اونجا بیشترین ارامش رو دارم

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗