2777
2789
عنوان

شما چه مدلی با خدای خودتون حرف میزنید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
منم عربی حرف نمیزنم روزه هم نمیگیرم. با زبون و لحن خودم سپاسگزاری میکنم ازشم نمیترسم کسیم اذیت نمیکن ...

كاملا مثل هميم، خط به خطش

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نماز نميخونم، هيچوقت نخوندم جز همون جشن تكليف تو مدرسه، بخوام حرف بزنم نامه مينويسم، يا تو دلم ب ...

چه جالب اونوقت نامه ها رو نگه می داری جایی ؟یا بعد از اینکه درد و دل کردی خالی شدی پاره میکنی ؟

من ک خیلی با خدا حرف میزنم کلا در حال درد دل هستم ولی به رابطه همسرم با خدا حسودیم میشه احساس میکنم تا ی مدت معنوی میشه و گناه نمیکنه به خدا وصل میشه البته مقید به نماز اول وقت هست اصلا تظاهر نمیکنه ولی خیلی به خدا نزدیکه هیچوقت تو اوج سختیا و مشکلات ندیدم یک لحظه به خدا گلایه کنه 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

خوشبحالتون چه خدایی دارین😏

من به هر زبونی به هر روشی که شد حرف زدم ولی خدای من دستاشو محکم گذاشته تو گوشش تا نشنوه

الان وقتی یکی از ارتباطش با خدا میگه واقعا برام تعجب آوره،چون من به هر روشی تلاش کردم ولی ندیدمش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
کنار پنجره به آسمون نگاه میکنم و صحبت میکنم باهاش

آره منم همش رو به آسمون حرف میزنم باهاش نمیدونم چرا آدم از بچگی فکر میکنه خدا توو آسمون زندگی میکنه😁😅😂

و چقدر امضات حرف منه خط به خطش! من توام یا تو منی😁😁

😂😂♥️ همديگرو پيدا كرديم پس

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
چه جالب اونوقت نامه ها رو نگه می داری جایی ؟یا بعد از اینکه درد و دل کردی خالی شدی پاره میکنی ؟

يه دفتر دارم تو اون نوشتم، ولي به سري نامم نوشتم كه توشون ارزوهامه، اونارو جدا تو يه پاكت نگه داشتم

خوشبحالتون چه خدایی دارین😏 من به هر زبونی به هر روشی که شد حرف زدم ولی خدای من دستاشو محکم گذاش ...

عزیزم اگه میخوای الان این متنی که من خودم می خونم و برات می زارم شاید تو هم مثل من خوشت بیاد ازش ❤