2777
2789
عنوان

شما چه مدلی با خدای خودتون حرف میزنید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
چشم.... متنتو بذار ما هم بخونیم

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز میکنم و از کسی خواسته هایم را طلب میکنم که هیچ گاه بر سرم منت نمی گذارد ، آرزوهایم را به تو میگویم و از تو میخواهم آرامش برکت و سلامتی را برای خودم ، عزیزانم و همه ی مردم ارزانی داری .

من انسانم گاهی فریب میخورم، نمی توانم مثل فرشتگان پاک و آسمانی باشم اما همواره سعی میکنم انسان خوبی باشم ، سعی میکنم انسان ها را بهتر درک کنم و بپذیرم که من تنها چهره ی دیگران را میبینم و از گذشته ی آنها اطلاعی ندارم پس آنها را قضاوت نمیکنم ! رفتارشان متاثر از گذشته ی آنهاست .. مطمئن هستم آنها هم تمام تلاششان را میکنند تا از بند گذشته شان رها شوند..دیروز خوب بود یا بد برایم اهمیتی ندارد ، امروز و فردا را در میابم و آنها را مجاب به بهتر بودن میکنم ، احساساتم را بروز میدهم و از آن ها فرار نمیکنم .من به صورت غریزی خشمگین میشوم دلتنگ میشوم گریه میکنم و عاشق میشوم . میدانم هر کدام بهر چیزی است پس از آنها در جهت سعادت و تکامل استفاده میکنم . میدانم روزی برای آدمها تنها یک خاطره خواهم بود چه خوب میشود که این خاطره پاک و لطیف باشد .محو طبیعت و زیبایی های آن میشوم و میدانم ارزش زیستن به تکامل است پس برایش گام بر میدارم ..همچون باران میشوم و رنج جدا شدن از آسمان را در سبز کردن زندگی جبران میکنم ..هوای دلم که خوب باشد همه ی دنیا برایم زیبا میشود آدمها همه دوست داشتنی هستند ، پس همه را میتوانم ببخشم ..پروردگارا میخواهم انسان باشم پس باید به اصالت انسانیت برسم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عربی حرف نمیزنم روزه هم نمیگیرم. با زبون و لحن خودم سپاسگزاری میکنم ازشم نمیترسم کسیم اذیت نمیکن ...

آخی عزیزم چقدر قشنگ دقیقا منم ازش نمیترسم فکر میکنم خیلی مهربونه هر کاری بکنم پشیمون بشم زرتی میبخشم 😂

من اصلا نه نماز میخونم نه قرآن روزه هم نمیگیرم.... همه راه هارو امتحان کردم که بتونم به خدانزدیک بش ...

عزیزم چه حسه خوبی 😍😍

خوب کاری میکنی به نظر منم هرکسی با زبان مادری خودش باهاش حرف بزنه بیشتر آرامش میگیره

من بیشتر با انسانهای مهربون که فوت کردند تو دلم صحبت می کنم و تو مواقع سختی ازشون کمک میخوام . به آد ...

عزیزم میدونم چی میگی ❤❤ شما برای دل خودت خوبی میکنی بزار اونا هرجور دوست دارن باشن شما همیشه همینطوری مهربون بمون 😘

دفتر شکرگزاری دارم، هر شب چیزایی رو توش مینویسم :) نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم با نماز ارتباط برقرار ...

ای جان چه کاره قشنگی ❤❤

راست میگی منم با اینکه نماز اینا نمیتونم ولی توی مسجد و کلیسا آرامش میگیرم فکر میکنم بخاطره اینه که همه ی آدم هایی که اینجور جاها هستن دارن برای چیزای مثبت دعا میکنن برای خوبی خودشون و اطرافیانشون انرژی مثبت داره اینجور مکان ها