2777
2789
من همه تلاشی کردم‌برای زندگیم واقعا جوابی که از دوستان در اینجا گرفتم خیلی خوب بوده

تا حالا به شوهرت گفتی که چه احساسی داری و چقدر ناراحتی یا نه همشو تو خودت ریختی؟؟

اکثر مردها نمیتونن تشخیص بدن که زنشون چه حالی داره و اینکه چی میخواد پس باید خود زن اون هارو بیان کنه 

بیشتر طلاق های عاطفی هم از همین چیزهاست..اینکه زن و مرد احساساتشون و ناراحتی ها و خوشحالی هاشون رو با هم در میون نمیزارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از گفته هاتون عکس کرفتم چقدر عالی گفتین من اصلا اینطوری رفتار نمیکنم خیلی زود ناراحت میشم و بداخا ...

عيب نداره درست ميشه اين گرونيا حال هممونو كرفته رو مردام فشارش بيشتر از ماست

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

ذات مرد همینه همیشه نگرانه وضع مالی و در آمدشه چون یه خانواده به دوششه اینکه شوهرت کلامی احساساتشو بیان نمیکنه دلیل به دوست نداشتن نیست اینرو بدون که اگر زندگیش با تو براش مهم نبود هیچوقت اینقدر درگیر اوضاع مادی نمیشد اون برایه اینکه به تو سخت نگزره داره تمام تلاشش رو میکنه تا بتونه از پس نیاز هات بر بیاد😉

عيب نداره درست ميشه اين گرونيا حال هممونو كرفته رو مردام فشارش بيشتر از ماست

من از صبح تاشب با بچه هام مشغولم پسرم ۶سالشه خیلی بهانه میگیره همش نق میزنه میگه باهام بازی کن ،کلا شویم کمکم نمیکنه همش تو گوشیشه هم دست تنهام هم کمبود محبت دیگه خودمم بی رغبت دارم میشم به زندگیم

من از صبح تاشب با بچه هام مشغولم پسرم ۶سالشه خیلی بهانه میگیره همش نق میزنه میگه باهام بازی کن ،کلا ...

من به تلپاتي اعتقاد دارم وقتي جوه نا اميدي تو فضاي كشوره روي روحو روان هممون تاثيرشو ميزاره

بچه ها هم حسابي خستت كردن

صباي زود بيدارشون كن خستشو كن نزار بخوابن تا غروب خوابشون ببره شب بتوني با شوهرت وقت بگذروني

يه مدت اين كارو كني ديگه نياز نيست عادتشون بدي خودشون روتين ميخوابن سره ساعت

قشنگ يه كاري كن باشون هشت بخوابن

بعد مطالعه كن

مثل همون كتابي ك بهت كفتم يا كتاب مردان مريخي زنان ونوسيم خوبه

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻