2777
2789

نميدونم مشكلت كجاس

سايد ب محبت يك طرفه از اول عادتش دادي

من مثلا شوهرمو عشقم 

بهترينم

تاج سرم

شواليه ي زندگي من

قهرمان زندگيم

مرده روياهام

عزيزترينم

نوره چشمم

شيشه ي عمرم

روحم

اين چيزا صدا ميكنم اون فقط بلده عشقمو نفسمو عمرمو صدا كنه

مثلا تا يه كاري ميكنه ميگم واي من تورو نداشتم تو اين دنيا حي كار ميكردم كي ازم مراقبت ميكرد( بعد كيف ميكنه بيشتر ميكنه)

حتي بنده كفشامو ميبنده منم ميگم بدون تو حتي از پس بنده كفشم بر نميام

بعد دائم بايد تلاش كنم يادش نره بايد جواب گوي محبتام باشه

وقتي كم ازين حرفا ميزنم قاصله گرفتنو بد اخلاقيشو حس ميكنم

نميدونم هر كسم لم خودشو داره شايد راهه حل من ب دردت نخوره

مثلا الكي بگو سرم درد ميكنه ميشه فقط دستتو بزاري رو سرم اخه دستت كه بهم ميخوره دردام اروم ميشه

اينجوري كم كم بهش ياد بدي نوازشت كنه

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی زیاد قربون صدقش میرم بوسش میکنم  ولی اون فقط تو اسمس اینطوریه و رو در رو خییییلی کم حر ...

ما نامزد که بودیم هردیقه میگفت بریم بیرون 

یا خونشون 

همش پیش هم بودیم 

هعی یادش بخیر کجایی نامزدی

ما نامزد که بودیم هردیقه میگفت بریم بیرون  یا خونشون  همش پیش هم بودیم  هعی یادش ب ...

واسه ما کاملا یطرفس کاملا 

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
از کمبود محبت دارم دیوونه میشم از صبح تا شب فقط دارم بچه داری میکنم آخرشم که شویم میاد هیچی و هیچی ...

سلام ساروینا جان اول اینکه تو باید این مسئلرو با شوهرت در میون بزاری و بهش بگی که احساس ناخوشایندی داری از اینکه بهت محبت نمیکنه و بشینی کاملا منطقی به حرف هاش گوش کنی شاید اون هم از طرف تو بی مهری ای دیده و این باعث میشه که خودش هم همون کار رو بکنه و دوم اینکه هیچوقت همسرت رو با همسر دیگران مقایسه نکن چون قطعا نه تنها تفاوت هایی در مرد ها بلکه در زن های اون ها و در سبک زندگی و رفتار زناشویی اون ها وجود داره و این رو هم بدون که هیچ زندگی دو نفره ای بدون مشکل نیست پس به دنبال حل کردن این مشکلات باش و بجای گفتن مشکلت به دیگران اول همسرت رو در جریان بزار...امیدوارم موفق باشی😍😉

اینقدر سرش تو گوشیشه نگاهمم نمیکنه وقتی باهاش حرف میزنم،به نظرتون باهاش قهر کنم محلش نذارم

تو لم شوهرت دستته اگه رو بي محلي جواب ميده بي محل بشو ولي لو نده بابت رفتاره خودشه

تجربه ثابت کرده ادم دوست داشتنیی نیستم 

نامزدمم حسی ب اون صورت بهم نداره کاملا میفهمم از رفتارش 

فقط صرفا واسه نیازش داره منو همینو بس 

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
نميدونم مشكلت كجاس سايد ب محبت يك طرفه از اول عادتش دادي من مثلا شوهرمو عشقم  بهترينم تاج س ...

چقدر قشنگ گفتین 

راست میگی منم خیلی خوبمحبت نمیکنم بیشتر دارم غر میزنم تا اینکه محبت کنم

چند وقته نامزدید؟

۶ ماه

سلام ساروینا جان اول اینکه تو باید این مسئلرو با شوهرت در میون بزاری و بهش بگی که احساس ناخوشایندی د ...

من همه تلاشی کردم‌برای زندگیم واقعا جوابی که از دوستان در اینجا گرفتم خیلی خوب بوده

چقدر قشنگ گفتین  راست میگی منم خیلی خوبمحبت نمیکنم بیشتر دارم غر میزنم تا اینکه محبت کنم

مردا اصولا بنده ي تعريف و تمجيدن

زني كه وقتي كنارشن حس كنن منو تو چشم همسرم مثل يه قهرمانم من قهرمان زندگيشم

اينجوري كلي انگيزه پيدا ميكنن

مقايسه كردنشون با ديگران وحشتناك ترين سمه براي رابطه

گذشترو ول كن تلاش كن ايندرو بسازي بزار حس كنه قهرمان زندگيته