2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو مامانو خواهرم یخچال فریزر و ساید اسنوا داریم .از همه ایرانیا شیکتره .برفکم نمیزنه .ولی  صداداره .الان قسمت فریزر من درش یکم افتاده و گاهی خودبخود بوق میزنه.اب ریزشم از اول خراب بود .دوبارمتعویض کردیم الان کج دارو مریض خوبه .  

لاستیک دور درشم از اول یکم باز بود الان بیشتر شده .کلا راضی نیستیم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من اجاق گاز دارم مدل رمینا معمولیه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

واییی من اصلا راضی نبوم مجبور شدم دو ماه پیش کلی پول بدم و سامسونگ بگیرم. 

حرامش باشه اون همه پول بابت یخچال و فریزر داده بودم. ۴ بار تعمیرکار اومد واسه یخچالم هم فنی هم فیزیکی خراب بودم. دو سال بعد از استفاده درش کنده شد! فریزم هم خود بخود سوخته بود. رفته بودیم مسافرت برگشتیم دیدیم سوخته و کل اشپزخونه خوناب گوشت و مرغ و ماهی و اب سبزی هست! تا یه ماه از خونه بوی گند می اومد 

من ماشین ظرفشویی اسنوا دارم.خیلی راضیم.عالیه.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔