2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من عکس فنجونمو بذارم؟؟

بذار عزیزم تونستم میکم

ب چند دلیل میگم اگ تونستم یکی اینک الان دراز کشیدم و میخام بخابم دو اینک مدتی هسهس قهوه نمیگیرم بیشتر ت اروت و شمع

سوم ش ارژ باطریم میره چهارم تمرکز معجزه است تو فال گرفتن ک الان ندارم

اگ نه هم دوس داشتی تو پی وی بفرس فردا هم فنجونتو ببینم هم ت اروت بگیرم برات

بذار عزیزم تونستم میکم ب چند دلیل میگم اگ تونستم یکی اینک الان دراز کشیدم و میخام بخابم دو اینک مدت ...

در خواست دوستی مو قبول می کنید برای من با تا روت فردا بگیرید مرسی از لطف تون

درخواست دوستی مو قبول کن گلم تو خصوصی بگو

فقط همینو الان بگم بهت ک خانومی با صورت کشیده و رنگ پوست سبزه تو زندگیت هس ک خیلی درباره تو زندگیت نظر میده و کنکاش میکنه شخصی ک قلبا هیچی نیس تو دلش ولی شخصیت دوگانه داره و گاهی حسادت درپنی و ذاتی باعث ایجاد آشفتگی ذهنی تو مبشه

سخنان بیهوده زیاد میگی

راه اشتباه رفتی ک ب بن بست خوردی و داری سعی میکنی ازش نجات پیدا کنی  کاری ک میخای انجام بدی یت مناظری برات پیش بیاد نیاز ب صبر و زمان داره....

من فال قهوه ت اروت وشمع کارت میگیرم برام حقیقت داره ینی تا حالا نگرفتم ک پیش نیومده باشه  هر ...

عزیزم میشه واسه من بگیری من واقعا دوست دارم بگیرم اما کسی نمی شناسم خواهش میکنم وقت کردی برام بگو