2777
2789
این اس ام اس ها تو دادگاه ب دردم میخوره ؟

اره اره

حتما نگه دار

دادگاه هم پرينت در خواست بده

و ضمنا دفه بعد زنگ زدن صداشونو ضبط كن

و حتما وقتي حرف ميزنه بپرس كي!؟ كه بگه اسم كثافتش رو

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صددرصدددددد ایشالا که میای وتایپیک میزنی بهمون میگی چه بلایی سرشون سرشوهرومادرش سراین تهمت اومده

پنج ساله تمامه حقوقامو برده   داد خواهراش خونه خریدن     الانم مامانش ب مامانم گفته    هیچی بهش نمیدیم

پنج ساله تمامه حقوقامو برده   داد خواهراش خونه خریدن     الانم مامانش ب مامانم گفته & ...

اقدام طلاق نكن

فقط اعاده حيثيت كن اول

پله پله جلو برو تا همه چي ازش بگيري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پنج ساله تمامه حقوقامو برده   داد خواهراش خونه خریدن     الانم مامانش ب مامانم گفته & ...

اهههههههههههه چقد بی وجدان بخدا که سرشون میاد مثه روزروشنه تو اصلاخودتوناراحت نکن اصلاااااا 

اول أعاده حيثيت

بعد درخواست نفقه

بعد بگو از خونه بيرونت كرده

بعد رفتي خونش اذيتت كرد يا فحاشي كرد يا .... مدرك جمع كن كه دادگاه پسند باشه

هم نحله بگير 

هم نفقه 

هم به خاطر تهمت بندازش زندان

هم پدر شو دربيار

كم كم .... عجله نكن كه اون پيروز ميشه