2777
2789
کاش  تنهام  حتی یه دونه دوست ندارم

سعی کن واسه خودت دوست پیدا کنی اینکه یکی باشه که ادم حرفاشو بهش بزنه خیلی آدمو سبک میکنه شما مگه اینهمه درس نخوندی چطور یک دوستم از اون زمان نداری😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از بی عقلی و نفهمی بقیه هس

تقصیر  خودمه  روزایی  ک کتک  خوردم برا حفظ ابرومو زندگیم  حتی ب مادرمم نگفتم ابرو  داری کردم       تا خودشون فهمیدن    اگ میگفتم   شاید   باور میکردن 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
فدات گلماوکی

عزیزممممم اصلا دنیا به آخر نرسیده

به نظرم بر اساس احساسات الانت تصمیم نگیر

نه اینکه بگم بمون و بساز 

اول از همه برو دادگاه و مشکلت رو با مشاورهای اونجا در میون بذار تو دادگاه یک اتاق هست مشاوره رایگان میدن

بعد اگر برای طلاق تصمیمت جدی بود خیلی بی سر و صدا تا میتونی ازش مدرک جمع کنم از اسکرین شات گرفته تا ضبط حرفاش و مکالمه هاش

اگر خدایی نکرده دست بزن داشت هردفعه برو پزشکی قانونی برگه بگیر بی سر و صدا بذار کنار برای روز آخر

در کنار همه اینا جا پات هم محکم کن

اگر پولی یا طلایی داری یک جای امن بذار

در آخر اگر هنوزم رو تصمیمت بودی طی یک حرکت ناگهانی احضاریه بفرست براش و با دست پر برو دادگاه تا به خاک سیاه کشیده بشه

در ضمن اینم هم برای شما هم برای آگاهی بقیه کاربرا میگم که دیه صورت میلیمتری حساب میشه و از نوع کیفری هست یعنی اگر برین پزشکی قانونی و برگه بگیرین همسرتون بلافاصله میوفته زندان تا زمانی که پرداخت کنه

پس حواستون رو خیلی جمع کنین