2777
2789
عنوان

تصمیم برای اسم کودک، مامانش یا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 69 پست
بنظر من حق مادره که اسمو انتخاب کنه ولی متاسفانه به پدر شناسنامه میدن و شوهرم از لج میخواد گند بزنه ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدا نکشتت...

با زبون نرم بگو.. قسم بده بگو این اسم قشنگه خیلی دوست دارم ولی به خاطر فامیلی فرداها تو دانشگاه و.. مسخره اش میکنن..یه اسمی بزار که نشه مسخره کرد..

منم اسم هستی و آرزو رو دوست دارم ولی میترسم دوستاش مسخره کنن هی بگن هستی نیستی یا بگن آرزو خیال ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂 خدا نکشتت... با زبون نرم بگو.. قسم بده بگو این اسم قشنگه خیلی دوست دارم ولی به خاطر ...

شوهرم خیلی خره نمیفهمه،لج کرده خدا رو شکر اسمم ننشو نگفته بزاریم رو بچه😟ربابه😷

پس از هر سختی آسانی هست😊
شوهرم خیلی خره نمیفهمه،لج کرده خدا رو شکر اسمم ننشو نگفته بزاریم رو بچه😟ربابه😷

تازه گیر داده بود اگه بچه پسر شد اسم باباش رو بزاره😖😷😷😷

پس از هر سختی آسانی هست😊
تازه گیر داده بود اگه بچه پسر شد اسم باباش رو بزاره😖😷😷😷

هیچ آدمی خر نیست.. ریحانه اسم حضرت زهراست..توام تا نمیگفتی ما دقت نمیکردیم به سبزیجات بودنش.. خودت نگی و حساس نشی هیشکیم حق نداره بهش بگه.. اگرم پسر شد.. اگر شوهرت لجبازه.. بگو عشقم خواب دیدم فلان خدا بیامرز یا یه فرشته یا هرچی میگه اسم بچه رو بزارید فلان.. یه اسمی که مذهبی باشه که شک نکنه ولی اسم بابابزرگش نباشه..

ریحانه اسم زیبایی هست.. منم دوست دارم.. توام دوست داشته باش اگر جوش زدنت بی فایده است..

دیگه ام راجب جعفری و سبزیجات هیچی نگو که خودت حرف تو دهن دیگران نذاشته باشی..

قدمش مبارک باشه ایشا..😍

ای بابا قانعش کنین که هر اسمی یه دورانی داره خوب

عقلش خیلی کمه نمیدونم چرا انتخابم اینجوری بوده نسبت به سنش درکش خیلی پایینه،عاششششق باباشه،میگه باید یه بچه بیاریم اسم بابامو بزارم روش

پس از هر سختی آسانی هست😊
هیچ آدمی خر نیست.. ریحانه اسم حضرت زهراست..توام تا نمیگفتی ما دقت نمیکردیم به سبزیجات بودنش.. خودت ن ...

قبل از اینکه من بگم هرکی میفهمه اسمشو تو فامیل مسخره میکنه.نسبت به سنی که داره شوهرم خیلییییی نمیفهمه برا همین میگم خره.ولی بحث کردن باهاش هم فایده نداره نهایتا بچم بعد که بزرگ شد خودش اسمشو درست میکنه

پس از هر سختی آسانی هست😊
قبل از اینکه من بگم هرکی میفهمه اسمشو تو فامیل مسخره میکنه.نسبت به سنی که داره شوهرم خیلییییی نمیفهم ...

هرکی مسخره کرد توام بگو ریحانه اسم حضرت زهراست متاسفم براتون که اینجوری مسخره میکنید.. بزار از خجالت آب شن.. منم اسم پسرم محمد مهدی گذاشتم شوهرم گفت تک اسم من گفتم نه چون هر دو اسم رو دوست داشتم و معلوم نبود بچه دوم بازم پسر شه که هر اسم رو روی یکیشون بزارم فامیلی شوهرمم دوتایی هست پسوند داره.. همه مسخره میکردن که اسم پسرتو بخوان با فامیلی بگن یه تریلی باید بیاد بکشه..بس که سنگین.. خودمم به خاطر سنگین بودنش پشیمون شدم ولی این اسم به نظرم هنوزم قشنگ.. ولی یه ذره سنگین ..

توام هرکی مسخره کرد جوابشو بدی دفعه آخرش میشه..

یه دختره بود هم راز.. این مسخره تره برای مسخره کردن.. تا ریحانه..

هرکی مسخره کرد توام بگو ریحانه اسم حضرت زهراست متاسفم براتون که اینجوری مسخره میکنید.. بزار از خجالت ...

اینکه اسم حضرت زهراس درسته ولی چرا اینکه میخواد مذهبی بزاره زهرا نزاره؟هم شیک هست هم موندگار اسمی که انتخاب میشه برا بچه باید دید حداقل تا50سال بعد جالب باشه نه اینکه اسمای مربوط به دهه های قبل رو رو بچه بزاریم که مسخرش کنن وگرنه سکینه هم مذهبیه ولی آیا برا50سال دیگه باعث خجالت بچه نمیشه؟!اینجوری فقط دین رو یچیز مزخرف نشون میدن و بچه بخاطر اسمشم که شده حالش بهم میخوره از دین

پس از هر سختی آسانی هست😊