2777
2789
عنوان

تصمیم برای اسم کودک، مامانش یا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 69 پست

بنظرم فقط خودت و همسرت مهمین ک چی بزارین

ما""حنا""انتخاب کردیم برا دخملمون ک خرداد ایشالله بدنیا میاد

عمه ش وقتی شنید فقط میخندید میگفت حنا هم شد اسم وفلان

خیلی عصبی شدم ولی محترمانه گفتم ما این اسم رو دوس داریم از همه مهمتر اینکه شوهرم خیلی خوشش میاد

ولی گف من ک خوشم نمیاد تو دلم گفتم بدرک😂

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من معتقدم اسم بچه با خودش می یاد پسرم ده سالشه

اسم پسرم داستان داره معلم فیزیک بودم تو مدرسه تصمیم ب بارداری داشتم ولی نمی شد یکی از شاگردام صب قبل از شروع درس گفت من خواب دیدم ی پسر دارید ب اسم صدرا منم گفتم حالا ک ندارم گفت خانوم قول بدین پسر دار شدین اسمش رو صدرا بذارید من خندیدم گفتم حالا کو تا اون موقع و سریع ب جمع کردن کلاس رفتم و شرو درس

اما هفته بعد آزمایش دادم و باردار بودم همه گفتن اسمش جلوتر از خودش اومده باید بذاری با این ک شوهرم موافق اسم ایرانی بود ولی قبول کرد اما برا این یکی هیچی تو نظرم نیس منتظرم ی روز اتفاق بیوفته و اسمش جلوتر از خودش از آسمون بیاد

بنظر من حق مادره که اسمو انتخاب کنه ولی متاسفانه به پدر شناسنامه میدن و شوهرم از لج میخواد گند بزنه ...

ریحانه که خیلی قشنگه.شاید چون شوهرتون فقط نظر خودش مهمه شما حساس شدین.وگرنه اسم قشنگیه.☺

تازه گیر داده بود اگه بچه پسر شد اسم باباش رو بزاره😖😷😷😷

مردا لج بازن.شوهر منم میخواست اسم باباشو بذاره میدونست من دوست ندارم میخواست اذیتم کنه.دیگه آخرش که حساسیت نشون ندادم و نرم برخورد کردم گفت داشتم اذیتت میکردم

والا من معتقدم اسم بچه با خودش می یاد پسرم ده سالشه اسم پسرم داستان داره معلم فیزیک بودم تو مدرسه ت ...

پسرما یا آخرای رجب به دنیا میاد یا اوایل شعبان.منم معتقدم اسمشو خودش میاره.منتها چون شوهرم راضی نمیشه به تک اسمی بودن اگه تو شعبان باشه ان شاالله میذاریم امیرحسین واگه تو رجب محمد متین.