2777
2789
عنوان

تصمیم برای اسم کودک، مامانش یا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن بودین؟ یا ته دلتون دودل بودین بین چند تا اسم؟

من راستش اسم امیرعلی یا امیرحسین دوس داشتم خییییلی از همون مجردیم 

ولی شوهرم ادم مذهبی نیس اصصصلا با اسامی دینی و عربی مخالفه گفت پویان گفتم باشه خودمم خوشم اومد از پویان

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

پسرم رو خودم انتخاب کردم با اراده.. ولی دو اسمی.. الان پشیمونم با قاطعیت..😅😅😅

این یکی تو دلم.. گفتن احتمال دختر بودن هست ولی قطعی نگفته.. اصلا انگیزه ای برای انتخاب اسم ندارم هیچی هم تو ذهنم نیست.. شوهرمم دوست داره به نظرش اهمیت بدم ولی اگر یه اسم بگه مِن مِن کنم میگه نخواستم هرچی دلت میخواد بزار.. زودی به دل میگیره..به خاطر اون فعلا تا قطعی شدن جنسیت به اسم فکر نمیکنیم..

بنظر من حق مادره که اسمو انتخاب کنه ولی متاسفانه به پدر شناسنامه میدن و شوهرم از لج میخواد گند بزنه به اسم بچه...فامیلش جعفری اسم بچه رو میخواد بزاره ریحانه😑یباره بش بگن سبزیجات

پس از هر سختی آسانی هست😊

فقط خودم و.شوهرم. مادر شوهرم میخاس نظر بده رو ندادم. به شوهرمم گفتم فامیلش را از تو میگیره پس اسمش با من..ولی در کل سلیقه جفتمون بود. تازه وقتی هم اعلام کردیم خیلی ها خوششون نیومد ولی اهمیت ندادیم

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

خودم اسمشو انتخاب کردم. وقتی از اسمی خوشم اومد انقدر از اسمه تعریف کردم که شوهرم مخش زده شد. البته خانواده خودم اصلا خوششون نیومد چون میگن فقط اسمای مذهبی بزار ولی خانواده شوهرم و بقیه استقبال کردن.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
من دوس داشتم اسم دخترمو بزارم نیلا یا سلنا. شوهرم قبول نکرد اخرش گذاشتیم نیکی.. اما اونا رو بیشتر دو ...

عین مامان من.. بچه بودم منو نیلوفر .. نسترن..یه اسمایی صدا میکرد..هر کی نمیدونست فکر میکرد من خواهر دارم..هر اسمی بهم میگفت جز اسم خودم.. البته اسم خودمو هم خودش گذاشته ولی فکر کنم بیشتر دلش میخواسته چندتا دختر داشته باشه با این اسمها.. به من میگفت همشو..😅😅😅😅😅😅

عین مامان من.. بچه بودم منو نیلوفر .. نسترن..یه اسمایی صدا میکرد..هر کی نمیدونست فکر میکرد من خواهر ...

منم یوقتایی دخترمو ناز میدم باهاش حرف میرنم میگم سلناااا نیلااا هستییی و.. بنطرتون نیکی خوبه؟

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕