عزیزای دل من چند شبه که خواب پسر عمم رو میبینم راستی اینم بگم که چند سال پیش ما با هم نامزد بودیم ولی بنا به دلایلی از هم جداشدیم. حالا نمیدونم چرا همش میاد به خوابم؟؟؟؟؟
دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی بگم والا؟؟؟؟؟چند نفر که دوس نداشتن ما بهم برسیم بینمون یه کارایی کردن و بابام هم عصبی شد و نذاشت ادامه بدیم اون الان ازدواج کرده و بچه داره منم همینطور
دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
چی بگم والا؟؟؟؟؟چند نفر که دوس نداشتن ما بهم برسیم بینمون یه کارایی کردن و بابام هم عصبی شد و نذاشت ...
پس ازدواج کردی بهش فکر نکن.. گاهی شیطون برای به هم زدن آرامش آدم برای سرد کردن آدم به زندگیش از خیلی راهها تلاش میکنه وارد شه..قبل خواب آیت الکرسی بخون و فوت کن دیگه ام ضمیر ناخودآگاه ذهنت رو درگیر اون نکن که ناخواسته خواب نبینی..