2777
2789

سلام مامانای عزیز.

زیر شکمم اوایل بارداری درد می کرد اما الان یک هفته است بیشتر شده .به نظرتون درد طبیعی هست شماها هم اینطوری بودین.

هفته دیگه وقت سونو دارم .راستش بارداری قبلیم تو سونو گفت یک فیبروم دارم که دکتر گفت شاید با دارو یا بارداریت رفع بشه .نمی دونم رفع شده یا نه؟

ممکنه از اون باشه؟

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته هستی شما؟

هفته ۱۲ عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

پسر اولم فقط اولش که متوجه بارداری شدم مثل درد پریود بود اما الان گاهی خیلی شدید میشه.حالا میخوام برم سونو هفته دیگه اما می ترسم شاید از کیستم باشه

فیبروم تو بارداری بزرگتر میشه رفع نمیشه،منم زیر شکمم بعضی وقتا درد میگیره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
فیبروم تو بارداری بزرگتر میشه رفع نمیشه،منم زیر شکمم بعضی وقتا درد میگیره

شماهم داری؟

اخه فیبروم من تو بارداری اولمم بود .الان دردش خیلی زیاد شده مخصوصا از دیشب

شماهم داری؟ اخه فیبروم من تو بارداری اولمم بود .الان دردش خیلی زیاد شده مخصوصا از دیشب

آره دارم در طول بارداری بزرگ تر میشه دکترم گفت بعد بارداری دوباره کوچیک میشه محل قرار گیری و اندازه اش مهمه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
آره دارم در طول بارداری بزرگ تر میشه دکترم گفت بعد بارداری دوباره کوچیک میشه محل قرار گیری و اندازه ...

ان شاله برامون بعد بارداری رفع بشه.

ان شاله برامون بعد بارداری رفع بشه.

به امید خدا من بهش گفتم موقع سز برش دار گفت اگه جلو دستم بود بر میدارم اگه نه ممکنه باعث خونریزی بشه دست نمیزنم

به امید خدا من بهش گفتم موقع سز برش دار گفت اگه جلو دستم بود بر میدارم اگه نه ممکنه باعث خونریزی بشه ...

به منم گفت اگه با دارو حل نشد اگه جای دکتر دیگه ای هم رفتی گفت بیا بسوزونم یا فریز کنم به هیچ عنوان گوش نکن چون حساس میشه و ممکنه خدایی نکرده زمینه ساز سرطان بشه

به منم گفت اگه با دارو حل نشد اگه جای دکتر دیگه ای هم رفتی گفت بیا بسوزونم یا فریز کنم به هیچ عنوان ...

زخم فریز یا میسوزونن فیبروم دارو یا عمل همین

زخم فریز یا میسوزونن فیبروم دارو یا عمل همین

پس گویا من هم زخم دارم هم فیبروم که این رو گفت.اخه تو سونوم نوشته بود فیبروم.

زخم تو سونو دیده میشه یا تو با معاینه داخلی مشخص میشه؟

پس گویا من هم زخم دارم هم فیبروم که این رو گفت.اخه تو سونوم نوشته بود فیبروم. زخم تو سونو دیده میشه ...

زخم با آز پاپ اسمیر مشخص میشه