2777
2789
اول هزینش چقدره .زبان چقدر مهمه

بستگی به رشته و مقطع آیلتس ۶.۵ تا ۷.۵

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
پزشک از چه طریقی میتونه ویزا بکیره؟

منظورتون دقیقا چیه؟ اگر کسی بخواد اینجا بیاد و پزشکی رو ادامه بده، عملا امکان پذیر نیست. چون قبول ندارن مدرک ایران رو. باید از اول بخونه. اگر هم پزشک هستین و میخواین صرفا با ویزای تحصیلی بیاین، خب باید پذیرش بگیرین. راه بهتر و یکم ریسکی تر هم پذیرش کالج هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم یک دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی هستم. چجوری میتونم ویزای تحصیلی بگیرم؟

مرحله اول زبان، مرحله دوم پیدا کردن دانشگاه هایی که رشته ای دوست دارین بخونین رو داشته باشن، مرحله بعدی مکاتبه با اساتید (اگر فاند میخواین)؛ اگر جواب مثبت گرفتین بعدش پرفتن نامه پذیرش و اقدام برای ویزا

منم سوال دارم واسه دکترای روانشناسی با معدل پایین و یه مقاله و ایلتس ۷ امیدی به فاند هست؟

امید که مسلما هست ولی به اندازه کسی که معدلش خوبه نیست. شما اگر بتونین نظر استادی رو جلب کنین که شما رو به عنوان دانشجو بخواد، ممکنه دانشگاه سر خیلی چیزا کوتاه بیاد

دکترای معماری شرایطش چی هست و هزینه اش

چیزی نیست که بشه قطعی جواب داد. در حالت کلی باید رزومه و زبان و معدل خوبی داشته باشین. هزینه هم به شدت بستگی به دانشگاه داره، ممکنه از ترمی سه هزار شروع بشه تا ترمی 8 هزار. هزینه زندگی هم که بحثش جداست و به شهر بستگی داره

اول هزینش چقدره .زبان چقدر مهمه

هزینه چی چقدره؟ اگر منظورتون صرفا اقدام برای ویزا هستش، 235 دلار کانادا.

در مورد زبان، در هر صورت شما میخواین اینجا زندگی کنین و رفت و آمد کنین و معاشرت کنین، پس باید در یه سطح مطلوبی باشین. در مورد پذیرش هم خب بستگی به اون موسسه آموزشی داره. 

میخوان انصراف بدن وسط کار؟ 

میخواست انصراف بده نذاشتم،خیلی تحت فشاره و کمی واسه کار ناامید.خودمونم بخوایم کار راه بندازیم سرمایه ش رو نداریم.گفتم واسه پست دکترا اگر کارش درست شه بریم و تلاش کنیم موندگار شیم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
میخواست انصراف بده نذاشتم،خیلی تحت فشاره و کمی واسه کار ناامید.خودمونم بخوایم کار راه بندازیم سرمایه ...

بله پست دکترا میشه، میتونن حتی همین دکترایی که الان میخونن رو انصراف بدن و برن اونجا دوباره شروع کنن (تو این حالت باید اون فاصله یا گپ رو توجیه کنن)، حتی میتونن برای دکترای مجدد هم اقدام کنن (ممکنه یک مقدار سخت ویزا بدن). اپر اشتباه نکنم پست داک ویزای کاری میخواد و اینکه دوره ای که اونجا هستند هم به عنوان سابقه کار کانادایی محسوب میشه

من ۱۹ سالمه و الان پشت کنکور هستم نظام قدیم هم هستم معلوم نیست کنکور۹۹ دوباره تظام قدیم بگیرن یانه

شما سنتون برای کالج بسیار مناسبه، پیشنهاد میکنم حتما تحقیق کنین در موردش. حتی ممکنه نیازی هم به نمره زبان نباشه (یا کلا نخوان که خب معمولا به ندرت اتفاق میوفته، یا پذیرش بدن مشروط به اینکه برین کانادا و اونجا دوره زبان بگذرونین. که خب البته خیلی گرون تر نسبت به ایران میشه)