2777
2789

استارتر جان سلام بابت تبديل صدا به متن مزاحمت ميشم ميشه منم عضو كني

zahraaghanbarii@

اين ايدي تل منه

خيلي لازم دارم ممنون ميشم ازت

پاک و منزه است خدایی که چون به خلقتی اراده کند میگويد باش پس همان دم میشود...

سلام عزیزم ، من میخواستم از طریق تحصیلی اقدام کنم ، اطلاع  دارید که چطور میشه افند گرفت و امتیازمو بالا ببرم ؟ من سایقه کاری ندارم در واقع کار کردم تو رشته خودم ولی بیمه ندارم ، اگه راهنمایی کنی ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر جان

من سوال داشتم در رابطه با مهاجرت

من خانمی 38 ساله هستم و متأهل و باردار

لیسانس الهیات دارم که خیلی بی ربطه و فوق دیپلم حسابداری دانشگاه علمی کاربردی 

زبانم خوب نیست 

خواهرم مونترال زندگی میکنه 

من قصد دارم زبانم و تقویت کنم و به کانادا مهاجرت کنم 

از چه راهی امکانش هست؟؟ 

وضعیت زندگیمون عالی نیست ولی کل داراییمون حدود 2 میلیارد میشه 

ممنونم

برای ارشد اگه بخوام فاند بگیرم امکانش هست؟ معدلم پایینه، ولی میتونم آیلتس بالا بگیرم و مقاله بدم

همه چیز امکانش هست. کانادا خیلی استاد محور هستش، اگر شما بتونین استاد رو راضی کنین خیلی از راه رو رفتین. معدل یکی از پارامترهای مهم هستش ولی خب تنها پارامتر نیست

سلام استارتر جان من سوال داشتم در رابطه با مهاجرت من خانمی 38 ساله هستم و متأهل و باردار لیسانس ا ...

تنها راهی که میشه برای شما تحصیلی هستش. ولی اونم به شرطی که مثلا فوق لیسانس پذیرش داشته باشین و بتونین فاصله ایجاد شده بین درستون رو توجیه کنین. نشدنی نیست، ولی سخته. در هر صورت اولین مرحله به نظرم رسوندن زبان به یک سطح مطلوب هستش

سلام

میشه چندتا سوال بپرسم

میشه برای شغل داروسازی جاب افر پیدا کرد!؟ یا تکنسین داروخانه!؟

چه شغل هایی جاب افر داره!؟ 

من الان دانشجو داروسازی هستم از الان چیکار کنم واسه ایندم خوب باشه؟

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام. متاسفانه در مورد رشته های پزشکی اطللاع ندارم. ولی میتونم بگم جاب آفر رو کلا بیخیال بشین و چیزی تقریبا نشندنیه. اگر میخواین رو زبانتون کار کنین که مستقیم با پی ار از طریق اکسپرس اینتری بیاین

میخواست انصراف بده نذاشتم،خیلی تحت فشاره و کمی واسه کار ناامید.خودمونم بخوایم کار راه بندازیم سرمایه ...

زیر شاخه کشاورزیه درسته ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
زیر شاخه کشاورزیه درسته ؟

آخی این تاپیک واسه ۲ سال پیش هست،  خیر عزیزم واسه منابع طبیعی هست.

البته الان هردو استخدام شدیم از فکرش بیرون اومدم دیگه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...