2777
2789
کالج هزینش کلا چند میشه؟اطلاع دارین؟ ینی از بین الملل ایران گرون تر میفته؟

منظور من از کالج رفتن برای پزشکی نبود، چون پزشکی رو در هر صورت باید دانشگاه برین. کالج ها هم از سالی 15 هزار تا به بالا هستش. خوبیه کالج اینه که شما رو برای بازار کار آماده میکنه، سختی کمتری نسبت به دانشگاه داره، رشته هاش به شدت متنوع هستش. بدی که داره هم اینه که کمک هزینه ندارین. البته تو سن شما اگر دانشگاه هم میرفتین ذاتا کمک هزینه برای لیسانس وجود نداره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پست دکترا میشه، میتونن حتی همین دکترایی که الان میخونن رو انصراف بدن و برن اونجا دوباره شروع کنن ...

تشکر عزیز  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بورسیه چی؟  چطوری میشه بورسیه گرفت برای ارشد

همون کمک هزینه تحصیلی. دانشگاه یا استاد بهتون برای انجام پروژه پول میده (فاند). ممکن هم هست از طریق کمک استاد شدن برای دروس (مثل حل تمرین ایران) پول گرفت

میشه در مورد بورسیه هاش معلومات بدین داره یا نه؟؟

بعضی وقت ها خب دانشگاه اعلام میکنه که مثلا به یه دانشجوی ارشد یا دکترا با فلان زمینه کاری نیاز داریم، فاند یا پولی هم که داده میشه فلان قدر هست. این بیشتر برای اروپا هستش که کلا پوزیشنی هست اکثرا. برای کانادا شما باید با استاد مکاتبه کنین، باید نشون بدین که شما میتونین رو پروژه ای که داره کار میکنه کمک کنین، اونم اگر ببینه واقعا رزومتون خوبه و میتونین مفید باشین، اوکی میده و در عوض این کار هم بهتون پول میده. دیگه مقدار و نحوه پرداخت و.... به دانشگاه و استاد بستگی داره

بعضی وقت ها خب دانشگاه اعلام میکنه که مثلا به یه دانشجوی ارشد یا دکترا با فلان زمینه کاری نیاز داریم ...

یعنی بدون مکاتبه با استاد نمیشه بورسیه گرفت ؟

قبرستون ها پر از آدماییه که منتظر یه روز فوق العاده بودن
یعنی آیلتسم را اون جا بگیرم بعد برای دکترای رشته خودم اقدام کنم 

اولا دوره آموزشی اگر زیر 6 ماه باشه با ویزای توریستی هم میتونین شرکت کنین تو اینجور کلاسها. ولی اگر صرفا بخاطر زبان میرین، توصیه نمیکنم. هزینش خیلی زیاد میشه. ضمنا هزینه اسکان و ... هم هستش. بهترین کار اینه زبان رو ایران بخونین. من در حالت کلی گفتم که میشه، ولی واقعا ارزش نداره اون همه پول بدی. دوره زبان ممکنه از 6هزارتا به بالا باشه

اولا دوره آموزشی اگر زیر 6 ماه باشه با ویزای توریستی هم میتونین شرکت کنین تو اینجور کلاسها. ولی اگر ...

بله میدونم هزینه اش زیاده به خصوص با قیمت های الان 

فقط میخواستم بدونم به صورت کلی میشه برای گرفتن آیلتس هم اومد یا نه 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردید