الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من درس خون نیستم. چی لازمه ؟؟ مدرک زبان چی؟ چقدر پول میخواد.
اگر درسخون نیستین کالج بهترین گزینه هستش. هزینه دوره ها بسیار متفاوت هستش. باید از سایت خود کالج ها نگاه کنین. مثلا یکی از معروفترین کالج ها seneca college هستش که تو تورنتو هستش. برین رشته ها رو ببینین، ببینین پیش نیازها چیه (معمولا به جز زبان بقیه موارد رو دارین مسلما)، حتی نمره زبانی که میخوان چیه و....
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
ممنون عزیزم من دارم زبان میخونم که آیلتس بگیرم و واسه کالج اقدام کنم..چ.ن خیلی حوصله درس خوندن ندارم..35 سالمه و مدرکم ارشده..میگن واسه شرایط من سفارت واسه ویزا گیر میده واسه کالج و باید دانشگاه اقدام کنم...چقد صحت داره؟