2777
2789

سلام. خیلی حالم بده با شوهرم قهرم ۱۰روزه اومدم خونه بابام ولی نیومد دنبالم.  بحثمون سر زورگویی هاش بود.  اعصابمو خورد کرد گفتم میرم خونه بابام گفت برو.   بعد چند روز پیام فرستادم که تکلیفمو روشن کنه و تهدیدش کردم به طلاق اما جوابمو نداد.  دوباره پیام دادم چندبار دریغ از یه.  جواب.  تالا اینطوری نشده بودبینمون حالم خیلی بده تا حالا اینقدر از هم دور نبودیم. اما ان اواخر زیاد بحث میکردیم من طاقت طلاق ندارم حالم خیلی بده حرف نمیزنه رفته رو اعصابمب نمیدونم چیکارکنم از دستش   از اونطرف مادرشوهرم پروفایلشو آه و‌نفرین گذاشته واسه من بعد خودشو جاری‌مو هم گذاشته.  خیلی دلم گرفته مادرشوهرم برام مهم نیست شوهرمو چیکارکنم بیاد دنبالم یا آشتی کنیم دارم دق میکنم😭😭😭😭توروخدا دعاکنید مشکلمون حل شه آشتی کنیم خیلی پشیمونم اومدم😭😭😭😭😭

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا اس میدی وقتی جواب نمیده،زورم گرفت

خودم زورم اومد بدبختی من طاقتم کمه. نتونستم طاقت بیارم

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

عزیزم اگه این حالتو بفهمه شوهرت برات بد میشه نباید اگه مسله جدی نبوده از خونت میزدی بیرون حالا که شده خودتو بزن به بی خیالی

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
ای بابا واقعا نمیدونم چی بگم‌ عزیزم خب یکیو واسته کن یا یکی دوروزم صبر کن ببین خبری میشه یانه

خیلی صبرکردم ده روز واسه من یکسال گذشته دارم دق میکنم خونه بابام نمیتونم گریه کنم میریزم تو خودم😭

اشتباه كردى رفته خونه بابات عزيزم

خونه ى تو خونه ايه كه توش با شوهرت زندگى مى كنى و مشكلات بايد بين خودتون حل بشه

بحث رو به خانواده ها كشوندن جز پشيمونى و از بين رفتن حرمت ها هيچى تهش نداره

به نظر من خودت برگرد!!!

عزیزم امیدوارم ک مشکلت زودتر حل شه و بیای تایپیک بزنی ک شوهرم اومده دنبالم 

مرسی عزیزم 💋