2777
2789
عنوان

چطور فراموش کنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
2سال بود 

چند هفته اول سختته، اما به مرور بهتر میشی

و چند ماه دیگه چند روزی یه بار یادش میفتی بدون اینکه یادش غمگینت کنه

فقط باید خودت بخوای و توی قلبت این موضوع را برای همیشه تمام کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دهن شد مامانم فهمید گفت ما هیچوقت قبولش نمیکنیم کسی که تو دوران دوستی فحش بد میده بعد ازدواج دست ...

هر چیزی که تو رو به یادش میاندازد رو از خودت دور کن و خودت رو سرگرم کارایی که دوس داری کن، مثلا پیاده روی کن 

یک کاغذ بردار و دلایل جدا شدنت رو بنویس در طول روز هر زمان یادش میفتی بر کاغذ یاداشت رو مرور کن تا متوجه بشی که جدا شدنت دلیل منطقی داشته، این به اروم شدنت کمک میکنه

هیچ وقت نمیتونی کسیو که دوست داشتی فراموش کنی اما برای اینکه بی تفاوت شی خودتو مشغول کن بیکار نباش ک ...

دارم دیوونه میشم. بد دهن شد خانوادم گفتن هیچ حقی نداری باهاش باشی و تموم کن کسی که تو دوستی فحش میده بعد ازدواج دست بلند میکنه روت. نزاشتن بمونم 

❤️😍
کوچیک نکردم وگرنه برمیگشتم خیلی دارم تحمل میکنم 

آفرین،با همین فرمون ادامه بده😁

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

[QUOTE=82380491]متاسفانه 😭[/QUOTE

انشالله هرچی برات خیره اتفاق بیوفته

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘