2777
2789
منم خیلی زیر دلم تیر می کشه کمردرد هم فک کنم به خاطر قوس کمرمه به شما گفتن کی برین آزمایش؟

امروز ک رفتم شیاف گرفتم گفت بعد از موعد پریودت برو آز بده ...۱۰ رو دیگهدمیرم 

شما چطور کی میری؟

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ک رفتم شیاف گرفتم گفت بعد از موعد پریودت برو آز بده ...۱۰ رو دیگهدمیرم  شما چطور کی میری ...

اتفاقا منم نظر خودم بود بعد از پریودیم برم

من موعد پریودیم شانزدهم هست

خدا کنه بیای خبر خوب بدی منم امیدوار بشم

شما کی موعدته؟

خدایا خودت نگهدار مسافر کوچولوم باش
سلام منم چند روزه ای یو ای کردم ،خیلی دل درد دارم کسی میدونه چرا

سلام

عزیزم من روز اول خیلی دل درد داشتم ولی الان نه

زیر دلته یا سمت چپ و راست؟

سلام عزیزم من روز اول خیلی دل درد داشتم ولی الان نه زیر دلته یا سمت چپ و راست؟

ن روز اول دوم خوب بودم ،اما الان بعد سه چهار روز دور نافم ،پهلوم مخصوصا سمت راست خیلی درد داره رحمم تیر میکشه و درد و حالتای پریودیه کاملا مخصوصا وقتی خم میشم ،خیلی زوده ک بخوام پریود بشم نمیدونم چرا درد دارم

اتفاقا منم نظر خودم بود بعد از پریودیم برم من موعد پریودیم شانزدهم هست خدا کنه بیای خبر خوب بدی من ...

آره ..امید بخدا همین کارو کنیم و اینجا خبر بدیم

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣
 ن روز اول دوم خوب بودم ،اما الان بعد سه چهار روز دور نافم ،پهلوم مخصوصا سمت راست خیلی درد داره ...

نمیدونم منم ماه اول و بچه اولمه اصلا تجربه اش رو ندارم نمیدونم چی بگم

امیدوارم پریود نشی و مثبت باشه

ن روز اول دوم خوب بودم ،اما الان بعد سه چهار روز دور نافم ،پهلوم مخصوصا سمت راست خیلی درد داره ...

سلام دوست عزیز استراحت میخاد بعداز IUI؟استراحت مطلق منطورمه من سرکارمیرمم وقتی ک سرکارم حتی 10 دیقه وقت نشستن ندارم ایا اینا تاثیر داره؟

نمیدونم منم ماه اول و بچه اولمه اصلا تجربه اش رو ندارم نمیدونم چی بگم امیدوارم پریود نشی و مثبت باش ...

انشاءالله ک مثبت میشه عزیزم خداکنه منم بتونم برم انجام بدم رفتنش و انجام دادنش شده ی غول برامون😢😢میترسم استراحت اینا بخواد ک منم نمیتونم 

سلام دوست عزیز استراحت میخاد بعداز IUI؟استراحت مطلق منطورمه من سرکارمیرمم وقتی ک سرکارم حتی 10 دیقه ...

ن عزیزم ی استراحت نسبی دکترا ک میگن اصلا استراحت نمیخواد و روال عادی ,اما من طبق تجربه های دیگران و ای یو ای های موفق ,استراحت بی تاثیر نیس ,کار سنگین نکنی کفاف میده ایشالا ک موفق باشی عزیزم

انشاءالله ک مثبت میشه عزیزم خداکنه منم بتونم برم انجام بدم رفتنش و انجام دادنش شده ی غول برامون😢😢م ...

ایشالا که زود زود می ری و همون بار اول نتیجه میده

میدونی دردش بگیر نگیره من دو روز اول درد داشتم

یه روز درد نداشتم ولی همش استراحت بودم ولی امروز مهمون داشتیم از جام بلند شدم که نفهمن الان از کمر درد راست نمیتونم بشم

با اینکه خیلی احتیاط کردم