2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اون ماهی حامله شدی دردم داشتی ؟؟ من زیر شکمم خیلی درد میکنه .دکتر برام همون موقع شیاف نوشت ولی ...

آره درد پریودی گرفتم،ولی دو سه بار اونم یکی دو دقیقه،تو خواب اینجور میشدم،نه اونموقع شیاف نداد اما الان استفاده میکنم

آره درد پریودی گرفتم،ولی دو سه بار اونم یکی دو دقیقه،تو خواب اینجور میشدم،نه اونموقع شیاف نداد اما ا ...

واای خدا کنه واسه منم بگیره باراولمه ....برام دعا کن لطفا 

نیاز دارم به یه دلخوشی 😍

یا الرحم الراحمین .....

من نمیدونم چرا زیر دلم یهویی میگیره جای مثانه گفتم نکنه عفونته 😢

۳ تا فولیکول خوب داشتم ...امید بخدا ...

منم پس روز ۱۴ میذارم

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣
منم سه روزه آی یو آی کردم شما علائمی هم دارین؟

فقط زیر دلم درد میکنه مثانه  م گاهی میگیره ..رفتم دکتر گف مشکلی نیس ..

امروزم رفتم شیاف برام نوشت و گرفتم 

فولیکول چن داشتید ؟ روز چندم رفتید ؟؟

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣
فقط زیر دلم درد میکنه مثانه  م گاهی میگیره ..رفتم دکتر گف مشکلی نیس .. امروزم رفتم شیاف برام ن ...

چهار تا فولیک 21 داشتم

روز پانزدهم پریودیم

من یکمی زیر دلم درد میکنه گاهی تیر می کشه انگار عضلات زیر شکمم گرفته

تکرار ادرار دارم 

یکمی نفخ دارم

دیروز یه لکه خیلی کوچیک قهوه ای داشتم دکتر گفت اشکال نداره یکی از تخمک هات آزاد نشده بود حالا آزاد شد

نگرانم کرده

خدایا خودت نگهدار مسافر کوچولوم باش
چهار تا فولیک 21 داشتم روز پانزدهم پریودیم من یکمی زیر دلم درد میکنه گاهی تیر می کشه انگار عضلات ز ...

منم سه تا داشتم ..من اصلن لکه بینی ندارم امروز ۸ روز از ای یو ایم گذشته فقط کمردرد شدید و زیر دلم تیر میکشه ..

گفتن علایم خوبیه 

منم سردرگمم و منتطر 

نگف کی بی بی چک مثبت میشه 

منم سه تا داشتم ..من اصلن لکه بینی ندارم امروز ۸ روز از ای یو ایم گذشته فقط کمردرد شدید و زیر دلم تی ...

گفت چهارده روز بعد برو آزمایش بده وای این انتظاره خیلی سخته

منم سه تا داشتم ..من اصلن لکه بینی ندارم امروز ۸ روز از ای یو ایم گذشته فقط کمردرد شدید و زیر دلم تی ...

منم خیلی زیر دلم تیر می کشه

کمردرد هم فک کنم به خاطر قوس کمرمه

به شما گفتن کی برین آزمایش؟