2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم انجام داده صورتش صااااف صااااف شده. اونقدر خوب شده که نگو. فقط یکم مراقبت میخاد 

اره?!! من هم جوش هم جای جوش هم منافذ باز دارم تازگی ها هم چروک ریز افتاده رو خط خندم..کلافه شدم..میترسم برم جای سوزناش بمونه رو صورتم

من انجام دادم دوبار 

ولی خیلی تغییر نکردم 

البته بقیه کسانی که انجام دادن رو دیدم که پوستشون بسیار شفاف شده 

بعدش دردسره چون مراقبت نیاز داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره?!! من هم جوش هم جای جوش هم منافذ باز دارم تازگی ها هم چروک ریز افتاده رو خط خندم..کلافه شدم..میت ...

جای سوزن که اصلا نمی مونه 

نگران اینش نباش

اگر کارمند نیستی و مراقبت بعدش رو انجام بدی کار خیلی خوبیه

مراقبت چطوری عزیز?? تاچند روز?? شماهم مشکل منو داشتین?

من پوستم مشکل خاصی نداشت

ولی صاف و عالی هم نبود 

چون سی و پنج ساله شده بودم فکر کردم یه کاری بکنم دیگه !

بعد اهل بوتاکس اینا نبودم 

میکرونیدلینگ کردم

مدام باید تا زخم پوست خوب بشه سرم ویتامین سی و کرم ترمیم بزنی 

و شب هم طاقباز بخوابی 

من سرم رو فرو میکردم توی بالش 😂

میشه یکم توضیح بدی عزیز.. مراقبت بعدش چقد وچطوریه ? واینکه تاچندروز زخما روی صورته?

عزیزم 

از اولش توضیح میدم 😁

قبلش با زایلاپی صورت بی حس میشه

بعد توسط دستگاه میکرو سوزنی شکلش صورت خراش میدن و همزمان مواد مغذی جهت کلاژن ساز لک بر و.... رو صورت توسط سرنگ بدون نیدل رو زخم ها تزریق میشه صورت ملتهب و سوزش میگیره ولی سر یکی دو ساعته برطرف میشه

تا فردا صبح صورت نباید اب بخوره

ولی مراقبت ویژه جهت اینکه ترمیم صورت بگیره و لک نیفته تا چهار روز هر ۶ ساعت پماد ترمیم و بعد یکی دوساعت ضدافتاب ، نباید زخم بکنی باید خودس بیفته از روز سوم زخم ها شروع به خشک شدن میکنه و پوست صورت خیلیییی خشک میشه و باید مابین اون هر ۶ ساعت یه مرطوب کننده هم بزنی

این مراحل تا چهار روزه

روز ششم زخما میفته و کاملا برطرف میشه

تغییر بعد اولین جلسه به چشم میاد

من متاسفانه بخاطر مشغله کاری برای جلسات بعد نرفتم 

هزینه ش هم  ۳۰۰ ت

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
عزیزم  از اولش توضیح میدم 😁 قبلش با زایلاپی صورت بی حس میشه بعد توسط دستگاه میکرو سوزنی شکل ...

ممنونم عزیز چقد جامع وکامل..جای هیچ شک وشبهه ای نذاشت    میترسیدم جای زخما بمونه.. پس انگار باید 1هفته خونه نشین شم  ..بازم خیلی ممنونم عزیز..واگردکترخوبی برا اینکار توشیراز کارش روبدونید و تایید میکنید ممنون میشم معرفی کنید.  

ممنونم عزیز چقد جامع وکامل..جای هیچ شک وشبهه ای نذاشت     میترسیدم جای زخما بمونه.. پس ...

نه عزیزم اصلا جاش نمیمونه 

ولی تا دو روز اول نباید بخار و گرمای اجاق و طرخ کردنی بخوره به صورتت 

مجبور شدی حتمااات ضد افتاب بزن

ی نکته دیگه

ضدافتاب بدون رنگ باشه حتما

نه گلم شیرازی نیستم

وای الان از نت دیدم وحشتناکه😢😢😢😢خیلی بده واقعااحساس میکنم صورت دیگه اون صورت نمیشه

منم ترسیدم ولی نتیجه عالی بود 😁😁

خوشکلی درد داره

منو بکشو خوشکلم کن مصداق میکرو😁😁