2777
2789
نه عزیزم اصلا جاش نمیمونه  ولی تا دو روز اول نباید بخار و گرمای اجاق و طرخ کردنی بخوره به صورت ...

فقط ببخشید عزیز همین یه سوال: من چون خیلی حساسم ب ضدافتاب وکرم ک تا میزنم فورا جوش میزنم ..براهمین ضدافتاب استفاده نمیکنم..اگر یوقت بعدمیکرو برام نوشتن ،زدنش مشکل نداره?? بازم مرسی عزیز

فقط ببخشید عزیز همین یه سوال: من چون خیلی حساسم ب ضدافتاب وکرم ک تا میزنم فورا جوش میزنم ..براهمین ض ...

عزیزم ضدافتاب باید بزنی چون صورت ملتهب و مستعد لک تا چهار روز

خود پزشک بسته به نوع پوستت ی ضدافتاب واست نسخه میکنه ولی کرم پودری و رنگی نباشه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

برای میکرونیدلینیگ و کارهای زیبایی من رفتم پیش خانم دکتر خاک سفیدی خیلی کارش عالیه.

همه دوستامم پیش ایشون میرن و نتیجه گرفتن.

برای میکرو از کوکتل های خیلی خوبی استفاده میکنه بعضی از دکترا اصلا کوکتل استفاده نمیکنن فقط پول میگیرن ولی ایشون دونوع کوکتل همزمان استفاده میکنه من که خیلی راضیم از کارشون. هم پوستم خیلی روشن و شفاف شده هم منافذ باز پوست و جوش های زیر پوستیم از بین رفته

اگه دنبال ی جایی میگردی که کارشون عالی باشه من بهت ایشون رو معرفی میکنم ادرس سایتشون رو هم دارم بهت میدم برو سر بزن عزیزم 

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹

میشه یکم توضیح بدی عزیز.. مراقبت بعدش چقد وچطوریه ? واینکه تاچندروز زخما روی صورته?

عزیزم من برای منافذ باز پوستم رفتم دکتر برام سه جلسه میکرونیدلینگ انجام داد و پوستم عالی شد. من وقتی بهم میگفتن تاثیرش خیلی خوبه زیاد باورم نمیشد ولی وقتی خودم رفتم دیدم برای پوست واقعا عالیه.

راحت میتونم بگم پوستم دو درجه روشن شد و منافذ باز پوستمم خیلی بهتر شد.

من از روزی که انجام دادم اصلا کرم پودر نمیزنم فقط ی ضد افتاب ساده میزنم اینقدر رو پوستم تاثیر داشته. هم پوستم روشن و شفاف شده هم خیلی صاف شده جوش های زیر پوستیمم رو هم از بین برده.

فقط باید حواست باشه هم جای مطمین بری هم سه جلسه اش رو انجام بدی و دوره ات رو تموم کنی.

کرمی که بعد میکرو میده معجزه‌ کرد واقعا برای من

شماره تماس شو میذارم محدوده پیروزی قیمتش هم خیلییییی خوبه 09353940179

بچه ها میکرونیپلیگ اصلا چیز مهمی، نیست خودتون میتونید یک رولر سر طلایی بگیرید تو خانه بزنید چیزکه مهم مراقبت های بعد هست  ترمیم کننده خوب، ضدافتاب خوب اگ اینها رعایت نشه هیچ فایده نداره ک هیچ لک هم میارید این پیج ک میزارک کلی محصولات پوستی، مراقبتی اصل امریکا دارن همه هم ارگانی که  بدون اسیب به بافت پوست  اگ مشکل هزینه ندارید برند جهانی خوب میخواید عالیه البته قیمتش نسبت به حجمشون میرزه هر ضدافتاب، درمانیش یکسال و نیم بیشتر دارید واریزی ها و رضایت مشتری ببینید فقط متوجه میشید  foreverlivingesfahan7  

شماره واتساپ ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵