2777
2789
من پوستم مشکل خاصی نداشت ولی صاف و عالی هم نبود  چون سی و پنج ساله شده بودم فکر کردم یه کاری ...

خدای من  منم در حد زیاد نیس ولی اذیت میشم چون همه اطرافیانمو ک میبینم انجام دادن10 سال جوونترازمن شدن ب منم نمیگن چیکارکردن ولی من یواشکی فهمیدم انجام میدن    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا جاش نمیمونه  ولی تا دو روز اول نباید بخار و گرمای اجاق و طرخ کردنی بخوره به صورت ...

اها اوکی..منکه اصلا هیچ کرم وضدافتابی ندارم مگه اینکه خودشون اونجا بهم بدن.. بازم ممنون عزیزم لطف کردی

ممنونم عزیز چقد جامع وکامل..جای هیچ شک وشبهه ای نذاشت     میترسیدم جای زخما بمونه.. پس ...

دکتر بهادری توی معالی آباد سر خلبانان هس کار پوستش خوبه 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 💕او که هرگز نتوان یافت همانندش را💕
باید جایی بری ک کارشو دیده باشی اکثرا پول موادو میگیرن ولی برات فقط ویتامینE میزنن مواد نمیزنن

اره دقیقا منم بخاطر همین ایقد میترسم ک این همه هزینه و دردسر ، اخرشم بی نتیجه یا بدتر شه..