2777
2789

سلام عزیزم برو ماه ریباندینگ کارشون عالیه کن چون از کارایی که انجام دادم پیششون راضی بودم همه جا تعریفشونو میکنم و معرفیشون میکنم چون خودم قبلا جای بد رفتم واقعا اذیت شدم برا خرابکاریشون میگم بقیع مثل من نشن خدایی نکرده 

اینم پیجشونه که میزارم برات برو ببین کاراشونو هم رنگ انجام دادم هم کراتین پیششون @mah_rebonding

بچها اگه تو کرج دنبال جای خوب واسه رنگ موهستین برین ماه ریباندینگ ؛ من اونجا موهامو صاف کردم راضی بودم مامانمو واسه رنگ مو بردم خیلی راضیه موهاشو رنگو لایت روشن کرد اصلا اسیب ندید خوشرنگم شد پیجشون اینه @mah_rebonding

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم برو ماه ریباندینگ کارشون عالیه کن چون از کارایی که انجام دادم پیششون راضی بودم همه جا تعر ...

خواهر منم رفت همینجا برای رنگ موهاش راضی بود واقعا کارشون حرف نداره چه صافی هاشون چه رنگهاشون پیج و شمارشونو میزارم ۰۹۳۹۸۱۷۳۶۰۳

من میرم سالن ماه ریباندینگ پودر اینالیایی میزنه جلو خودم باز کرد خیلی راضی بودم موهام اصلا اسیب ندید و پایه داد ولی قبلا چند جای خیلی معروف رفتم تو کرج موهامو سوزوندن تحویلم دادن اینبار با سلام و صلوات رفتم دیگه اینجا ولی خداروشکر خیلی خوب بود شمارشو میزارم اینجا دوستان استفاده کنند ۰۹۳۹۸۱۷۳۶۰۳ 

پیجشم ببین mah_rebonding

کارای این پیجو ببین عزیزم @mah_rebonding شماره هاشونم ۰۹۳۹۸۱۷۳۶۰۳ ۰۹۳۳۵۴۱۷۸۴۲ موادشون ایتالیایی ب ...

به پیشنهاد دوستان نینی سایت رفتم همینجا و فوق العاده راضی بودم عکس موهامم میزارم براتون خیلی بهم میاد هفته دیگه هم‌نوبت کراتین دارم پیششون ممنون از معرفیتون دوستان کرجی خدا خیرتون بده چون قبلا جای بد رفته بودم تو همین کرج که پول زیاد و موی سوخته تحویلم دادند نمیتونستم اعتماد کنم به هرجایی اما اینجا خوب بود 

بهترین آرایشگاه به نظرم آپامه هست که تو خیابون درختیه. ولی قیمتاش سرسام آوره. من خودم آرایشگاه الی م ...

اپامه که قیمتاش وحشتناکه ،الب هم فقط سال اول خوب بود الان دوستم که اونجا مژه کاره میکه همه موادش بی کیفیت و ایرانیه ولی پول مواد خارجی رو میگیره 😳

من مشتری آنیش هستم خیلی کارش عالیه و قیماتش واقعا مناسبه ۳۲۵۳۲۰۴۳

من تقریبا کل سالن های خوب کرج رو رفتم چون عادت دارم مدام ریشه موهامو دکلره کنم یه سری که رفتم انیش به رنگ دودی میخواستم ولی موهام سبز شد و کلی هم اصرار داشت که نه عالیه 👎🏾