2777
2789
من خیلی جاها رفتم ولی راضی نبودم بنظر من تنها جایی که واقعا تو کرج حرفه ای این پیج  @haircastl ...

دقیقا به پیشنهاد بچه های اینجا من رفتم پیش ایشون خدا خیرش بده بالاخره یه رنگ کار حرفه ای و با انصاف تو این کرج پیدا شد هم موهام همون رنگی ک میخواستم شد هم اینکه موادش خارجی بود و جلوی چشم خودم بازش کردن شمارشم اینه اگه عوض نشده باشه 

09399009433 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماهی میشه که از تهران اومدم کرج ، دنبال جای خوب واسه موهام بودم از هرکسی پرس و جو کردم هم یچیزی میگفت 

چند تا سالنی که بچه ها تو تاپیک ها معرفی کردن سر زدم و مشاوره گرفتم 

در نهایت هفته پیش موفق شدم 😅و موهامو های لایت کردم و خداروشکر کاملا راضی هستم 

شماره سالنی که رفتم رو میذارم که اگه کسی مثل من سردرگمه یه کمکی کرده باشم

09399009433

اسمشون سهیلا بود اسم سالنش یادم نیست 

من تقریبا کل سالن های خوب کرج رو رفتم چون عادت دارم مدام ریشه موهامو دکلره کنم یه سری که رفتم انیش ب ...

کاملا مشخصه شما خودت سالنداری و داری بعضیا رو خراب میکنی و شماره خودتو تبلیغ میکنی این کار دور از شان و شخصیت یک انسانه شما فقط مارو گمراه میکنید با تبلیغ دروغ و کلک ، من خودم اکثر سالنهای کرجو رفتم اکثرا کارشون خوبه فقط تفاوتشون در قیمتهاست ، آپامه و آنیش و الی همه از قدیمیها و نامدارهای کرج هستن و قعطعا کار همشون خوبه فقط قیمتاشون متفاوته .، دوستای خوبم  وقتی میخواید یه جایی رو بسنحید اسمش رو سرچ کنید ببینید تو گوگل چقدر قدمت داره و چقدر برنده و اسمش بالا میاد شما که با یه اسم غیر مطرح و شماره میخوای خودتو ببری بالا یه سرچ تو گوگل بکن ببین میتونی یه سالن قدر رو خراب کنی با این حرفها بعد خودتو خراب کن اینجوری به نظر من فقط خودتو بیشتر خراب میکنی برا بالا بردن خودت با خراب کردن دیگری تلاش نکن اگه خواننده عاقل باشه دقت میکنه که شما چندتا کامنت گذاشتی و تو همشون داری یکی رو خراب میکنی یه بار اپامه رو خراب میکنی یه بار آنیش رو کی میگه اپامه رنگش ایرانیه اتفاقا اپامه خودش وارد کنندست تمام برنداش خارجیه آنیش هم همینطور چون هم مزون لباس داره هم سالن و برای خرید لباسهاش که عبای عربیه مدام به کشورهای عربی و ترکیه میره و لوازم سالنشم وارد میکنه👍👍👍

سلام خانمهامن چند روز پیش رفتم سالن آنیش موهامو لایت کردم خیلی شیک شد کارشون عالی بود مواد خوب استفاده میکننو دقت بالا در کارشون هم داشتن و یه چیز جالب به من یاد دادن گفتم به اشتراک بزارم شما هم بدونید ، بهم گفتن قبل از شامپو کردن قسمتهای دکلره شده رو به ماسک مو آغشته کنم که شامپو بهشون نخوره  این کارو انجام دادم موهام عین ابریشم شده گفتن شامپو به ساقه مو آسیب میزنه واقعا هم درست گفتن مثل یک معجزه بود حیفم اومد به اشتراک نزارم تلفنشونم میزارم برای رنگ و لایت حتما برید که نتیجه خوب بگیرید ۳۲۵۳۲۰۴۳

سلام عزیزم برو ماه ریباندینگ کارشون عالیه کن چون از کارایی که انجام دادم پیششون راضی بودم همه جا تعر ...

اصلا گول اینا ر‌و نخورید خود پرسنلن دارن تبلیغ میکنن من گول خوردم شما نخورید اینا با چندتا اکانت با حرفای متفاوت و خیلی تابلو از خودشون تعریف میکنن حواستونو جمع کنید موادشون آشغال بوش خفتون میکنه سرطان خالص قیمت بالا بدون ماندگاری کسی که قوی باشه پشت سر سالن رقیب حرف نمیزنه اینا هر جا دازن یکی رو تخریب میکنن خودشونو تبلیغ میکنن 

خانومهاااا گول نخورید این ماه ریباندیگ نریداااا اینا خود پرسنلشن با اکانتهای مختلف همه جا رو پر کردن حواس درستم ندارن یه جا عکس میزاره میگه این عکس موهامه رفتم ماه ریباندینگ یه جا دیگه همون عکسو میزاره میگه عکس خواهرمه رفته ماه ریباندینگ من رفتم سالنشون ا‌ولن موادشون آشغال بوی سرکه میداد خفه میشی از بوی مواد بعدش اصلا کار بلد نیستن تابلو هم ندارن قیمتم که نگم بالااا موهامو سوزوندن آخرشم گفت موهات مشکل داره من فقط عضو شدم اطلاع بدم که گول نخورید هر تاپیکی برا رنگ هست اینا با ۸ تا اکانت و دوسه تا اسم پیج و چندتا شماره دارن تبلیغ خودشونو میکنن همشم میگن نرید فلان جا موهاتون سبز میشه در واقع این خودشونن که کار بلد نیستن 

یکی از بهترین کسایی که رنگ مو، هایلایت، مش و... خیلی عالی انجام میشه و 20 سال سابقه داره... ناهید همتی در شهرک وحدت هست که آرایشگاهش یکی از بهترین سالن هاست و همه خدماتش عالیه و تخصصی انجام میشه... واقعا توصیه می کنم... می تونی رایگان ازش مشاوره بگیری... اخلاق خیلی خوبی داره....

09125687971