2777
2789
عنوان

خجالت

308 بازدید | 8 پست

بچها سلام من خیلی خجالتی ام😭اصلا نمیتونم حرف بزنم  مثلا دوستم میره کلاس تأتر  منم دیروز ی جلسه باهاش رفتم اصلا انگار لال ها بودم هیچی نمیتونستم بگم  حتی نمیتونستم بخندم همش داشتم نگاه دیوار میکردم  خیلی از خودم بدم اومد

خب بهش غلبه کن تو تنهایی جلو آینه با خودت حرف بزن فک کن تو جمعی یا صداتو ضبط کن

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عزت نفس ندارم  تومدرسه هم  هیچوقت نتونستم حرف بزنم  

عزیزم منم مث شمام. خیلی تلاش کردم ک بهتر بشم. خیلی مطالعه کردم. مث اینکه نمیشه. تنها کاری ک تونستم بکنم این بودکه اگه  100در نظر بگیریم. خودمو از صفر رسوندم به 20 وبهتر هم نمیشه.

عزیزم منم مث شمام. خیلی تلاش کردم ک بهتر بشم. خیلی مطالعه کردم. مث اینکه نمیشه. تنها کاری ک تونستم ب ...

من حتی خجالت میکشم  کسیو صدا بزنم  پسر که دیگه نگو اصلا اسمشو نمیتونم بگم