2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 98 پست
تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم  بی ...

یعنی چی خط پا؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم  بی ...

ترک پوستی داری؟

من بارداری کل بدنم پرترک شد  الان خیلی کمررنگ تر شده

ی ساعت قبل حمام کل بدنتو با روغن زیتون ماساژ بده به کم رنگ شدن ترکها کمک میکنه

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

منم بدون ارایش خودمودوس ندارم ولی یجورایی عادت کردم چون وقت نمیشه،شوهرم زیادبراش مهم نیس فقط میگه لباسات همیشه شیک باشه راحتی دوس نداره😒

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

پرسیدن نداره هر روز یه آرایش کم برای روحیه خود آدمم خوبه برای دل خودت اینکارو بکن مرتب و تمیز باش توخونه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
موهام فر میکردم لباسای خوشگل میپوشیدم وقتی از در میومد انگار من نیستم اصلاااااا خیلی بی اهمیته منم ...

بهش بگو

ازش بخاه

بقران شوهر منم همینجوره

بهش میکم واسه تو زدم ها

حواست نیست

میگه از بس همیشه خوشگلی متوجه نشدم

الکی میگه‌میخاد که دعوا راه‌نندازم

اگرنه مثل شوهر تو اصلا متوجه‌نمیشه.

من‌ب خودم‌ میرسم بخاطر خودم

تو هم ب خودت برس

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
خیلی دوستدارم اینکارو ولی نمبدونم چرا دوست دارم بهم انرزئ برع

ت ی مدت ب خودت برس ت چشش بیاد اونم ایشالله کم کم بهت انرژی میده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤