2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 98 پست
بی اهمیتب همسزم باعث شده

خب دگ جلوی اون یه مدل ارایش کن توو بیرون خوکه هم یه مدل ارایش البته نوع لباس و ایناهم خوبه که خونه خودت با مهمونی فرق کنه ببین بازم متوجا نمیشه یا نه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه ارایش زیاد خز شده.کلا من دوست ندارم .بهداشتو رعایت بکن موهاتو بباف یه ریمل ساده و رژ گونه و رژ کمرنگ وقتتو نمیگیره که یه گوشواره هم همیشه بنداز رنگی پنگی . هم ساده و شیک هم اینکه حالت رنگ پریده نداری

نمیدونم حتی چندین بارم پرسیدم دوستداره چجوری باشم ولی انگار نه انگار

منم میپرسم میگه هرجور باشی دوستتدارع

منم‌کاملا بی تفاوت

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
پوستم خوبه بدک نیست ایرادم ندارم تازه 19 سالمه ولی فک میکنم من از همه زشت ترم و برای کسی جذابیتی ندا ...

تو این سن پوست اوج شادابی و زیبایی رو داره با آرایش خرابش نکن

این حست هم ممکنه به خاطر به هم ریختن هورمونها باشه روی اعتماد به نفس خودت کارکن ،لازم نیست واسه همه جذاب باشی 

مهم اینه که همیشه مرتب باشی و ازخودت راضی باشی

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
خودمم نمیدونم😔😔😔

عزیزم تو تازه زایمان کردی حساس و رنجور شدی.نه فقط بخاطر شوهرت بلمه بخاطر خووووووووودت و افزایش اعتناد بنفست به خودت برس.

بعضی مردها واقعا براشون این چیزا اهمیتی نداره

مثل شوهر من

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
خب دگ جلوی اون یه مدل ارایش کن توو بیرون خوکه هم یه مدل ارایش البته نوع لباس و ایناهم خوبه که خونه خ ...

تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم  بی اهمیت شدم

😂😂😂😂تا این حد نیستم 

والا به خدا

منم قبول ندارم این ادمارو

اینا اعتماد به نفس کاذب که دارن هیچ 

برداشتشون از سادگی شلخته و بی اهمیتی به این مسائل بهداشتی خانوماست 

یه زن باید خونومانه بودن خودشو حفظ کنه ارایش مخصوصه زنه اما نه خیلی جیغ و زننده در حدی که پوستش دربرابر افتاب حفظ شه و صورتش روح داشته باشه

نمیدونم حتی چندین بارم پرسیدم دوستداره چجوری باشم ولی انگار نه انگار

اما شما باز ب خودت برس عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
تاب و شلوارک میپوشم میگه تو تاریکی خوشگل تر خط های پات مشخص نیست دلم میشکنه دیگ دوست ندارم  بی ...

نشنیده بگیر انگار که نشنیدی اصلا واکنش نشون نده بزار بدکنه خودت با همه این شرایطت از خودت راضی هستی اونم میفهمه که الکی نباید روت عیب بزاره